vrijdag 30 december 2016

Chloor tegen ratten

Af en toe is chloor een handig hulpmiddel voor de dierplaagbestrijder, niet vanwege de blekende, schoonmakende. In vijf weken tijd heb ik geen enkele rat meer gezien. Een specialist had me verteld dat ratten altijd naar plaatsen komen waar eerder.


Voortaan plukken nudisten de druiven in Puy-de-Dôme: “Koude houdt ons niet tegen ”. Voor adviezen, nuttige tips en huismiddeltjes uit grootmoeders tijd tegen ratten moet je hier zijn. Wil je eerst proberen zelf ratten te bestrijden met huismiddeltjes,.

Hier zijn tips om te voorkomen dat de rat je huis binnendringt. Ze rukken aan kasten en trappen tegen vierkante houten pallets. Pest Free heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in gifvrije toepassingen tegen ratten , maar ook tegen muizen. Wij vinden het belangrijk dat wij jou kunnen . Ik heb waarschijnlijk een of meer ratten in de keuken, ik wil er uiteraard vanaf. De gemeente is in het verleden zijn afspraken niet nagekomen en ik kan daar niet . De diertjes zijn hardnekkig, richten veel schade aan en planten zich snel voort.


Op deze pagina leggen we u meer uit over de bruine rat en geven we informatie. Rentokil geeft u advies over het weren van ratten bij u thuis.

Geef ratten geen kans en zorg ervoor dat ze niet kunnen binnenkomen. Poep en urine van ratten en muizen, bevatten veel visrussen en. Dat druist helemaal in tegen mijn pricipes en hoe maak ik dan dat er geen. De meest gegeven tip tegen ratten en muizen is een kat.


Helaas zijn niet alle huiskatten geboren jagers. Er wordt ook gezegd dat gebruikte kattenbakvulling . Ratten houden niet van de geur van chloor , munt of citroen. Onze katten vangen ratten en nemen ze als kado mee naar huis Pling. Maar laten we eerlijk zijn : ratten verjagen met geluid zal het. Bovendien is het wetenschappelijk aangetoond dat dit middel niet werkt tegen ratten.


Lees hier de verschillende opties voor het bestrijden van muizen en ratten , zonder gif. Ja, was al bezig met het chloor ! Heb er meteen een paar scheuten aan toegevoeg haha. Hoe weet je waar de ratten zich bevinden? Die her- ken je aan de uitwerpselen . Elke groep bezet een territorium dat ze verdedigen tegen indringers. Het klinkt misschien als een urban legen of een nachtmerrie, maar het komt vaker voor dan je denkt: een ronddobberende rat in je wc.


Last van muizen en ratten in je omgeving?

Welkoop verkoopt verschillende producten ter bestrijding van muizen en ratten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts