maandag 23 maart 2015

Werkbladen taal

In deze omgeving is een groot aantal werkbladen voor taal en spelling opgenomen. De werkbladen zijn te downloaden en te printen, zodat ook op papier . Taal Actief, werkbladen die perfect aansluiten bij de methode Taal Actief! Wil je oefenen voor de taal , spelling , woordenschat, werkwoorden of Cito?


Op de website hebben we allerlei werkbladen en materialen voor in het.

Met dit spel kunnen leerlingen (alleen of samen) oefenen met tafels en rekenen. Ook in dit nieuwe schooljaar heten we u weer van harte welkom op de site van Taal in beeld extra. Op deze site vindt u extra taken bij de methode Taal in beeld. Werkblad over pictogrammen.


Maak een mooie verzamelmuur op . De temperatuur in het klaslokaal is vaak te hoog. Sommige leerlingen vinden taal best moeilijk.

Je kunt werkbladen genereren die bij je methode horen of per spellingcategorie. Alles is gesorteerd op groepsniveau. Oefenbladen en werkbladen ! De bladen zijn geschikt voor mensen die Nederlands leren als vreemde taal. Alle taal - en leesactiviteiten zijn verbonden met de . Het doel van het werkblad is te controleren of een kind de beginklank beheerst.


Mark kregen we deze werkbladen die voorbereiden op de Cito-toets Rekenen. De werkboeken Taal in Blokjes zijn bedoeld voor zelfstandige verwerking door de. Carnaval Dieren - leesbladen Koekoek. Werkwoord Opdrachten Een vol werkboek met opdrachten om de werkwoordspelling te oefenen.


Adje uit Appelscha en drie andere pdf- werkbladen over de hoofdletter:. Hoe kun je je taal en woordenschat verbeteren? Elk blok van taal is verdeeld in hoofdstukken.


Via deze werkbladen kun je oefenen:. Gebruik eenvoudige taal en sluit aan bij het taalniveau van het kind - Geef directe .

Centrale Eindtoets, Citotoets, Cito Eindtoets, Toets groep Begrijpend lezen, Cito werkblad. Deze werkbladen zijn speciaal ontwikkeld voor de A4-wishoezen. Bron: De Rank, Julianadorp. Hier zijn extra werkbladen te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts