dinsdag 24 maart 2015

Pietenspel gym

Zo hebben ze aan het eind van de gymles alle activiteiten gedaan. Het liefst doe ik iets zonder toestellen. Voor mijn stage in groep heb ik een heleboel Pietenspelletjes.


Ook linken wij naar Sinterklaas Journaal spelletjes deze zijn gemaakt door de NTR. Wacht niet langer en speel een leuke Sint en Pieten spel !

Vooral leuk om te doen met kleine kinderen die van actie houden. Je kan een parcours uitzetten waarbij kinderen bepaalde activiteiten moeten . We hielden voor de recreanten van de club een Sinterklaas feest genaamd zwarte pieten gym. Enjoy2Bfit verzorgt het Pietenspel op BSO De Blauwe Gorilla.


Het spel is gebaseerd op levend. Voor de overige groepen werd het in de les gevier van Pietengym, Pietenspel tot Pietendans. Tot volgend jaar Sinterklaas.


Bezoek onze website om het spel Paarden Gym of andere gave Thema spelletjes te spelen!

Ik wil met deze les de kinderen nieuwe begrippen aanleren. Als de kinderen de gymzaal binnen komen ligt daar een gevulde jute zak met “fopcadeautjes” er ligt een brief bij de . Spel 2: Kleurendobbelsteen De kinderen krijgen allemaal één zwarte piet. Elk om beurt rollen de kinderen met de kleurendobbelsteen, rollen . Find this Pin and more on Sinterklaas by Valerie . Wij deden op de kleuterschool altijd met gym speciale spelletjes (zonder paard dan wel) en ik vond dat toen altijd geweldig, dus dnek dat de . Denne Pinnen ble oppdaget av Juf Ineke.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Donderdag 2-zijn we lopend naar gym gegaan. Daar deden we het zelfde pieten-spel als vorig jaar. K) Het Grote Pietenspel (Sinterklaas).


K) Freerunning circuitvorm. Onderdelen in parcoursvorm. Gypietengym Begleide of zelfstandige activiteit. We hebben een pietenspel gespeeld.


De boeven moesten de pakjes van de pieten pakken en de pieten moesten dit voorkomen door de . Een gymzaal vol pietenspelletjes met een plattegrond.

Met mooie voorbeelden zoals Zwarte Piet als raamdecoratie. This Pin was discovered by Letty Sonneveld. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts