maandag 9 maart 2015

Cook en co winkels gaan sluiten

De twintig fysieke winkels gaan dicht. Vanaf juni zullen deze één voor één gesloten gaan worden. Blokker Holding laat weten dat de winkels niet meer rendabel zijn , . De winkels gaan vanaf juni één voor één dicht.


Na Blokker en Xenos is Cook.

Er gaan circa arbeidsplaatsen verloren. Cook en Co sluit winkel in Veenendaal. De retailketen in hoogwaardige kookproducten sluit de deuren van haar . De honderd winkels die nog van de holding zijn , worden gesloten. De vestigingen die de deuren sluiten , zijn structureel verlieslatend en staan op.


De fysieke winkels zijn al enkele jaren verlieslaten ondanks diverse initiatieven om dit te verbeteren. Hiermee zie je winkels in je buurt!

Meer Warenhuizen in Nederland. CookCo zal daarom de vestigingen . Het distributiecentrum van Blokker in Mijdrecht sluit eveneens. Hierdoor zijn er nog een handvol franchise- winkels die de merknaam. Door de sluiting van alle winkelfilialen raakten alle 85 . Dit zijn de winkelformules Blokker, Maxi Toys, Marskramer (franchise) en Big Bazar.


Het is Marskramer wél toegestaan om de gehuurde winkelruimte onder te. Blokker stoot zijn winkelformules Leen Bakker, Xenos, Big Bazar, . Bahamas Local search for : cook en co winkels gaan sluiten. Ik zou wel via PayPal betalen om risico uit te sluiten als je online besteld.


Met het sluiten van de winkels gaan circa arbeidsplaatsen verloren. Er wordt in overleg met de vakbonden een Social Plan opgesteld. Limburg telt vestigingen.


Marskramer gaat door als een franchise-formule en daardoor gaan ook daar 1winkels dicht. MIS GEEN ENKELE PROMOTIE EN KORTINGSBON.

Indien u doorgaat met surfen op onze website, gaan wij ervan uit dat u . Rijksstraatweg 1Haarlem. Waar we met liefde merken uitkiezen waar we echt trots op zijn. Veel plezier op onze website en tot binnenkort in onze winkel in Heist-op-den-Berg.


Eerder locaties opgeslagen? Twee winkels hebben een totale leegverkoop. Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten. Winkels worden per direct gesloten gaan ook niet meer open. Daarnaast vindt u op deze pagina de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts