donderdag 12 maart 2015

Tajine recepten vis

Deze tajine met vis en groenten is bijzonder eenvoudig te maken en heel vol van smaak. Wat vond je van dit recept ? In onderstaand recept heb ik gekozen voor kabeljauw maar ook zeewolf kan heel goed. Onderstaande vis tajine is redelijk simpel te maken en het geeft je de . Met dit recept maak je heel makkelijk een verrukkelijke Marokkaanse vis tajine. Je kunt hem bereiden in een tajine , maar ook in een gewone .

Zet de tajine op het vuur en verhit er de olijfolie in. Voeg er de uisnippers aan toe en laat minuten op een zacht vuur stomen. Kruid met een beetje zout en . Spelen met andere ingrediënten beslist aan te raden!


Wie is er net als ons ook dol op vis ? Tajine van kabeljauw met charmoula. We hebben een heerlijk vistajine recept voor jullie! Leg de stukken vis in de tajine en zet het deksel erop.

Leg tegelijk de stukken vis bovenop de mosselen. Een absolute aanrader voor iedere visliefhebber. Serveer heet, zet de tajine in het midden van de tafel. Elke dag lekkere recepten met Libelle-lekker! Ontdek nu de heerlijke recepten van Solo Open Kitchen.


Anders, Hoofdgerecht, personen, Voorbereidingstijd minuten, Wachttijd 1minuten, Bereidingstijd minuten, . Een tajine (Arabisch: طاجين) is oorspronkelijk een aardewerken stoofpot. Leg de aardappelen onder in de tajine en de vis erbovenop. Volgens de webdiëtiste is dit recept geschikt voor: cholesterolverlagend . Giet er olijfolie overheen. Doe de couscous op een bord met het zalmmengsel en serveer direct. Recept : Alaska Seafood (ASMI).


Met de tajine en de juiste kruiden en groenten tover je binnen een. Wrijf de visfilet in met zout, theelepel komijn, cayennepeper en eetlepels . Verhit een scheutje olie in de tagra tajine of hapjespan en bak de uien en knoflook circa minuten op. Iets gezonds en origineels eten?


Probeer dit recept met de tajine.

Dit recept komt uit het Vis , schaal- en schelpdieren kookboek. De recepten zijn telkens voor vier personen tenzij anders vermeld. De tajine is een typisch Marokkaans keukengereedschap.


De voordelen, gebruikwijze en recepten voor de tajine vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts