dinsdag 31 maart 2015

Rundveerassen van de wereld

Rundveerassen Van De Wereld (hardcover). De maangodin Isis werd in Egypte in de vorm van een koe vereerd. Ter ere van de Griekse godin Artemis werden . Koeien zijn er in soorten.


Of beter gezeg in rassen.

Honderden rassen, die door Marleen Felius in deze . Een monument van koeienliefde: 800 . Altijd een inspirerend advies. Gids rundvee, rassen van de wereld. Informatie in woord en beeld. Felius Marleen - RUNDVEE Rassen van de Wereld , een systematische encyclopedie, tweede herziene druk. Uniek aanbod (tweedehands) boeken.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.

Felius and a great selection of similar New, Used and . GIDS - RUNDVEE - RASSEN VAN DE WERELD -, 3blz. Exacte wetenschappen en informatica. Er zijn hele kleine koetjes en hele grote. Rienk schreef: heb trouwens een boek (ja zo dik as de biebel), gekregen met alle en ja echt alle rundveerassen in de hele wereld.


Een opsomming van veel van deze rassen kun je op het internet vinden. Categorie overig diverse . Boek met stofomslag in goede staat. Illustraties, kaarten, afstamminggegevens.


Van alle rundveerassen ter wereld had Felius gegevens opgenomen, heel bijzonder daarbij is dat ze alle specimina eigenhandig had . Lees hieronder meer over de verschillende rundveerassen. Op een bord kan het Charolais vlees concurreren met het beste vlees ter wereld. GIDS RUNDVEE RASSEN VAN DE WERELD. Het grootste rundveeras ter wereld.


Met tekenen kon ik een eigen wereld scheppen. Het ras is inmiddels wijdverspreid over de hele werel en de totale wereld populatie wordt geschat op 7.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts