dinsdag 31 oktober 2017

Winacties facebook nep

DEEL DIT BERICHT OP FACEBOOK ! Nep winacties op facebook ! Een veel voorkomend probleem. Maar hoe voorkom je nu dat je in deze . Toch zijn er veel verbaasde reacties: Waarom wordt .

Marcel Knol Ik ga binnen kort een nep like pagina aan maken. Op mijn andere account hier op Yoors heb ik een tal blogs nu staan over win acties op FaceBook en ook hoe mijn dochter hierin is getrapt. Deel geen winacties die overduidelijk nep zijn. Albert Heijn laat klanten via de website weten nooit winacties via sms of Whatsapp te versturen. Ik heb verschillende vrienden op facebook die berichten van dit soort.


Vaak nep en een vorm van oplichting. Heeft u een e-mail ontvangen uit naam van Center Parcs over een 4-daags arrangement?

Like-, deel- en winacties. Wees dan alert, het gaat om een misleidende . De Efteling kreeg de afgelopen dagen veel vragen binnen over een winactie waarbij tickets voor de Efteling zijn te winnen. Douwe Egberts waarschuwt klanten voor nepacties die onder naam van. Voor echte winacties raden we je aan om de officiële kanalen van de Efteling in de gaten te . Pas op voor nep - winacties via e-mail. De valse winacties zijn natuurlijk verleidelijk: het is altijd leuk als je kans maakt iets te winnen.


Na de laatste stap gebeurt er niets. De winactie op WhatsApp actie is honderd procent nep ! Je hele tijdlijn staat er vol mee. Deelnemers maken zogenaamd kans op aanlokkelijke prijzen zoals . In de huidige online wereld is een hoax een nepbericht dat veelal.


Blijkt nu: hartstikke nep ! Omdat de Efteling vorige week nog een echte winactie ha zijn er toch . Misschien heeft u het valse bericht ook al binnengekregen via Whatsapp.

Het Nederlandse attractiepark Efteling zou zogezegd gratis tickets . In deze nepacties wordt vaak een waardebon van Albert Heijn ter waarde van . Winacties zijn dus niet altijd nep. Dan heb ik liever een flatscreen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts