vrijdag 13 oktober 2017

Ideeen toilet pimpen

Omdat het toilet het kleinste kamertje in huis is, is de kans groot dat je vergeet om aandacht te besteden aan het interieur ervan. Uw MUUNDO designer selecteerde ideeën om uw toilet een verrassende look te geven. Want waarom zou een toilet niet de nodige . In de badkamerspeciaalzaken vind je genoeg ideeën en kun je het zo gek maken.


UW-woonmagazine blog pimp je saaie toilet geberit aquaclean toilet mera . Bekijk het bord wc pimpen van Manuela Berkeveld op Pinterest.

Meer ideeën over Badkamer, Kleine badkamers en Gastentoilet. Omdat het vaak om een kleine ruimte gaat, is er maar weinig nodig om het toilet een chique look te geven. Wij hebben een paar ideeën op een rijtje gezet . Wanneer je net een huis hebt gekocht, kunnen we ons zo voorstellen dat het eventueel verbouwen van de badkamer nog even uitgesteld moet . Heeft er iemand hier leuke tips om ons toilet te pimpen ? Het is kaal en saai en wil er wat mee, maar heb eigenlijk geen idee wat.


Enkele ideeën voor het boodschappenlijstje. Schilder grote bloemen op de muur, plafond of deur.

Kies voor één of meerdere schilderijen met . Bij het inrichten van een huis wordt het kleinste kamertje vaak overkeken. Spijtig, want met een kleine moeite maak je van je toilet een gezellig . Doe daarom eens gek en pimp je wc ruimte om je huis meer karakter. Als we het over design ideeën voor het toilet hebben dan focussen we . Bekijk ideeën over - toilet pimpen op Welke. Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties. Bekijk - ideeën over - pimp je toilet op Welke.


Mijn toilet is eindelijk af! IKEA hack: televisiemeubel pimpen met stalen pootjes. Jullie hebben in elk geval al erg leuke ideeen ! Daarom ga jij deze lente je WC pimpen met onze hulp!


De bedieningsplaat van het toilet is het enige wat je ziet van het achterliggende inbouwreservoir en is bij binnenkomst in de badkamer direct zichtbaar. Denk na over de meest optimale manier van opbergen zoals waar je bijvoorbeeld de handdoeken gaat leggen, je toiletspullen etc. Kan er bijvoorbeeld ergens . Een gewone caravan is niet meer genoeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts