dinsdag 17 oktober 2017

Ontremmend

Geen resultaten gevonden in de encyclopedie. Anders gespeld: ontregelen ontredderd ontregeling 66. Akkoord Cookie instellingen aanpassen. Ook mogelijk het ontremmend of dat ontremmend.


De Nederlandse taal goed onder . Alcohol werkt niet alleen verdoven maar ook ontremmend.

Vandaar dat je onder ivloed van alcohol gemakkelijker impulsieve beslissingen neemt en sneller . Vandaar dat onder invloed van alcohol gevoelens dikwijls sneller en heftiger geuit worden. Rijmwoordenboek ONTREMMEND : rijmwoorden in het Van Dale Rijmwoordenboek. Wat rijmt er op ONTREMMEND. Ongepast gedrag of gebrek aan impulsbeheersing is een van de kenmerken van niet aangeboren hersenletsel (NAH).


Dat komt door het ontremmende effect van alcohol. Als je alcohol drinkt, heeft dit invloed op je stemming en lichaam. Het waarnemen dat anderen geen ongunstige gevolgen ondervinden bij het uitvoeren van verboden activiteiten, kan ontremmende effecten geven voor deze of .

De gedachten die uiteindelijk ervoor zorgen dat je toch kiest voor die eetbui, noemen we de ontremmende gedachten. Ontremmende gedachten gedrag prikkel . Door te breken met het verplichtende ressentiment en de ontremmende logica van een obscene common sense, of door deze op zijn minst om te buigen of te . Alzheimer dementie, verblijft op een gesloten psychogeriatrische afdeling. Hij vertoont seksueel ontremd gedrag.


Ook kunnen tranquillizers dan mogelijk sterk ontremmend werken. GHB heeft een ontspannen ontremmend en verdovend effect. Bovendien maakt het je gevoeliger voor aanrakingen, waardoor je meer zin in seks krijgt. Nicotine heeft een dubbel effect op het zenuwstelsel: in het begin werkt het stimulerend en geeft het een ontremmend gevoel, daarna werkt het verdovend. Onze woordengenerator is geschikt voor verschillende woordspelletjes, zoals Scrabble en Wordfeud.


Zoals Piet ook ondervon worden mensen na een paar . GHB (gamma-hydroxyboterzuur) is een party-drug (drankje) dat mede als effect heeft dat het sexueel ontremmend werkt. Verdachte heeft deze vloeistoffen . Ongeveer X resultaten in woordenboek . Van al deze middelen is bekend dat ze een ontremmend effect kunnen geven. Van XTC is bekend dat mensen meer behoefte krijgen aan . Bij grotere hoeveelheid: verdovend.

Effect voelbaar na enkele minuten. Duur: à uur per standaardglas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts