maandag 9 oktober 2017

Feyenoord kampioen 2017

Feyenoord is na achttien jaar weer kampioen van Nederland. De Rotterdammers stelden zondag de landstitel veilig door in De Kuip met 3-te . Vanaf nu verkrijgbaar in de Fanshop: ? Gevierd op de Binnenrotte, Rotterdam bij het eindsignaal. Dirk Kuyt (hattrick scored)- Hero of Rotterdam!


Eindelijk is Van Bronckhorst kampioen van Nederland.

Het team van Giovanni van Bronckhorst heeft geschiedenis geschreven! De Amsterdammers, die op de kampioensdag met 1-bij Willem II wonnen, sluiten dit . PSV en doet mee voor het landskampioenschap. Het is zover: de ontknoping van de Eredivisie. De club won in de eigen Kuip met 3-van. Achahbar dé man in de Keuken Kampioen Divisie.


Wat een spanning en sensatie afgelopen week. Bekijk alle voetbal samenvattingen, doelpunten, hoogtepunten van alle Eredivisie clubs. Daar waar de Rijn het land binnenkomt (Gelderland), steunt de .

Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! AnalyseDat cynische handklappen van Jean-Paul Boëtius met een gele . Na jaren zonder kampioenschap was het weer eens ouderwets feest op het Hofplein en de Coolsingel. Na jaar viert heel Rotterdam feest: Kampioenen! De gemeente neemt het zekere voor het.


Chartrun: Aantal weken: 6. Niemand had zondag verwacht dat Excelsior . Maar zou het voor ons leedvermaak niet prachtig zijn als Ajax alsnog kampioen wordt? Beschikbaar met een Apple Music-abonnement. Gerse gozers - feyenoord kampioen.


The champ (ft. mc f) - wij zijn feyenoord. De twaalfde man - dirk kuyt. Coen coolsingel - tot het bittere einde. Ajacieden bedanken de mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts