woensdag 11 oktober 2017

Behandelcentrum arduin

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) heeft een bevel opgelegd aan het behandelcentrum van zorgaanbieder Arduin in Aagtekerke. Arduin heeft in een brief aan cliënten en familieleden van cliënten excuses aangeboden voor de tekortgeschoten zorg in het behandelcentrum. Arduin is een Zeeuwse zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij willen dat iedereen onbeperkt kan meedoen in de maatschappij.


Arduin heeft om deze reden eerder dit jaar besloten om geen nieuwe cliënten aan te nemen bij haar behandelcentrum.

Arduin biedt in Zeeland zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. AAGTEKERKE – Arduin moet per direct het behandelcentrum in Aagtekerke sluiten. Dat bevel geeft de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd.


Rapport van het inspectiebezoek aan Arduin in Middelburg op november. Arduin krijgt een week extra tijd om cliënten in het behandelcentrum in Aagtekerke bij andere instellingen onder te brengen. De locatie te Aagtekerke is een behandelcentrum met vijftien behandelbedden.


MIDDELBURG – De top van Arduin heeft donderdag in een brief.

Van Wijk en Geluk benadrukken dat het behandelcentrum niet dicht gaat. Het officiële account van de PZC met het meest actuele nieuws. Elke cliënt bij Arduin heeft een eigen behandel- en ondersteuningsplan met daarin . Behandelcentrum Doen en Zijn, Aagtekerke. Klopt het dat de maatregel inhoud dat niet alle cliënten uit behandelcentrum.


Kom jij Arduin versterken? Zorgorganisatie Arduin moet per direct het behandelcentrum in het Zeeuwse Aagtekerke sluiten. Gehandicaptenzorginstelling Arduin neemt voorlopig geen nieuwe cliënten meer aan in het behandelcentrum in Aagtekerke. Het onderwerp van dit onderzoek is ontstaan uit de probleemstelling dat LVB- jongeren die doorstromen van het behandelcentrum van stichting Arduin naar een . New Arduin careers in Hoek are added daily on SimplyHired. De raad van toezicht van Arduin heeft zijn eigen beloning vorig jaar fors.


Er zijn binnen Arduin in totaal BOPZ woonlocaties. AAGTEKERKE - Arduin moet per direct het behandelcentrum in Aagtekerke sluiten. Tevens is er een behandelcentrum waar jongeren met een lichtverstandelijke . Zorginstelling Arduin in het Zeeuwse Aagtekerke moet per direct dicht.


Arduin op de ZeelandNet vacaturebank,.

Bekijk alle vacatures van St. Op sommige locaties zoals ons behandelcentrum , staan gedragsproblematiek of . Zorg schiet tekort: inspectie verplicht Arduin tot overplaatsing cliënten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts