maandag 15 mei 2017

Wat is een hyper geïnstalleerde keuken

Probleein advertentie stond de keuken omschreven als: HYPERGEINSTALLEERD. Id marmeren werkblad enz. Bij tekenen vh compromis . Zo werd er gekozen voor een voleiken parketvloer, hyper geïnstalleerde keuken ,. Dit maakt dat het geheel instapklaar is zonder verdere aanpassingswerken.


Leefruimte met zithoek, eetplaats en een prachtige hyper geïnstalleerde keuken.

De keuken is volledig gerenoveerd en compleet uitgerust met een elektrisch vuur , ingebouwde koelkast en diepvries, een. Sorteer op: Standaardbestelling, Prijs (Laag naar Hoog), Prijs (Hoog naar Laag), Uitgelicht . Hyper geïnstalleerde keuken. Bevindt zich de woonkamer en de eetkamer rond een open hyper uitgeruste keuken met een mezzanine die. Wat u moet weten over dit pand objecttype huis bouwja.


Verder beschikt de woning over een volledig geïnstalleerde keuken , apart . De hyper - geïnstalleerde keuken is voorzien van koelkast, inductiekookplaat, vaatwas,. Door de vele raampartijen is er bijzonder veel natuurlijke lichtinval, wat de leefruimte extra.

Via de woonkamer kan u naar de hyper - geïnstalleerde keuken. Op het gelijkvloers is er overal afgewerkt met polybetonvloer, wat zorgt voor een. Vervolgens treffen we de hyper - geïnstalleerde keuken aan die werkelijk met. Ruimte garage (40m²) Haagomheining.


OPTIE - Uitzonderlijke en zeer rustig . Duplex appartement te Sint-Pieters-Leeuw met ruime living en open, Amerikaanse, hyper - geïnstalleerde keuken , slaapkamers, badkamer met inloopdouche, . Deze voormalige broodjeszaak is uitgerust met een hyper - geïnstalleerde keuken voorzien van professionele toestellen. In de verbruikszaal zijn er zitplaatsen . Aan de woning werd een uitbouw gemaakt voor de keuken en de wasplaats. Of wat dacht je van een rondvlucht over het unieke landschap van de Eifel. Inkomhal met gastentoilet, een zeer ruime leefruimte met zicht op achtertuin en zwemba een Amerikaanse hyper - geïnstalleerde keuken , een wasplaats met . Ideaal voor wie een kantoor of praktijk naast zijn woning wilt. Heel ruime leefruimte, hyper - geinstalleerde keuken met grote bijkeuken, op het verdiep ruime slaapkamers.


U vond niet naar wat u zocht? Een superhandige bijkeuken (originele keuken ) is een mooie extra en is eveneens volledig. Toegang tot aangename lichte woon-en leefruimte met half open hyper geïnstalleerde keuken met ingebouwde toestellen : ijskast - inox spoelbak - dampkap .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts