dinsdag 23 mei 2017

Bedrijfshal te huur asten

Bekijk alle bedrijfshallen te koop en te huur in Asten op funda in business. Handig zoeken op kaart van gemeente Asten. Bedrijfsruimte te huur in ASTEN. Aan de rand van de bebouwde kom, op een kleinschalig bedrijventerrein gelegen bedrijfspand.


De bedrijfsruimte die te huur stond aangeboden op Bonksel in Asten is niet ( meer) beschikbaar.

In dit bedrijfspand werd een totale oppervlakte van 310m te. Bekijk deze bedrijfsruimte nu of zoek hier in alle bedrijfsruimtes te huur in Asten. Vind het beste aanbod aan Huurwoningen in Asten.


Nieuwbouw woningen in asten. In asten gemeubileerd vrijstaand woonhuis met . Beschikbare bedrijfsruimte in Asten : Vergaderruimte te huur , opslagruimte, garages te huur op een van Nederlands grootste database voor bedrijfsruimte te huur. Het door u gezochte object is niet (meer) beschikbaar.

Klik hier om naar de zoekresultaten te gaan. Bekijk bij Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs alle bedrijfspanden die te koop en te huur staan in Asten. Toegang tot alle bedrijfsruimtes in Asten , van goedkope bedrijfsruimtes tot . Binnenkort units te huur in bedrijfsverzamelgebouw in asten. TE HUUR Appelscha: Loods opslagruimte bedrijfshal Unit 150m2.


Dit betekent dat ik gecertificeerd ben om bedrijfsmatig vastgoed te taxeren. Te koop aangeboden vanwege verhuizing binnen de directe regio: NU. Zoekt u kantoorruimte winkelruimte of bedrijfsruimte in Asten ? Hier vind u aanbod wat u bij andere onroerendgoed sites niet kunt vinden. Huurprijs per jaar € 500-.


Asten nabij de Formido, een bedrijfsgebouw bestaande uit een bedrijfshal. Woonhuis met bedrijfshal en kantoor (naastgelegen hal met kantoor nummer 7a is verkocht). Moderne, goed onderhouden bedrijfsgebouwen nabij op- en afrit tot de snelweg A(Venlo - Eindhoven). Bent u op zoek naar een kantoorruimte of bedrijfsruimte?


Regelmatig heeft Bergopwaarts bedrijfsruimtes voor ondernemers te huur.

Gerry Kanters uw makelaar in Asten. Wat was nou doorslaggevend bij uw keus voor juist deze woning of dit bedrijfspand ? Het bedrijfsgedeelte bestaat uit vier met elkaar verbonden bedrijfshallen die ten opzichte. Swinkels Vlierden Asten , Auto Centrum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts