woensdag 10 mei 2017

Etiketten voor kruidenpotjes

Zelfklevende etiketten om op kruidenpotjes of voorraadpotten te plakken. Met de etiketfunctie in Word kun je etiketten maken voor etiketten , een bijzondere (cadeau)fles wijn of eigengemaakte jam. Hier gebruiken we de Word functie . Ik heb de etiketten geprint op papieren etiketvellen en vervolgens . Je zocht naar: kruiden pot etiketten !

Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd . Zo bewaar je met deze leuke set kruidenpotjes makkelijk je eigen kruidenmengelingen. Door de bijgeleverde etiketten is het meteen duidelijk wat er in welk . Kruiden en specerijen apotheker etiketten digitale afdrukbare. Plaats ze op een magneetbord en gebruik etiketten voor een goed overzicht en toegankelijkheid.


Een open lade met een inzet met glazen kruidenpotjes. Kruidenpot Coubi 300W 30x30x88cm GRAPHITE Prosperplast. Giet je kruiden over in potjes die vlot in je rek of lade passen.

Om je kruiden nog makkelijker van elkaar te onderscheiden, kan je met etiketten. Keukenkruiden stickers zijn een handige oplossing voor het herkennen van al je kruiden in de keuken. Zo heb je ze tijdens het koken snel bij de hand. Bekijk de categorie etiketten en stickers op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje.


Met het programma: Jamlabelizer kun je heel gemakkelijk gratis etiketten maken voor je eigen gemaakte jam, geweckte soep, chutneys enz. Koop of Verkoop kruidenpotjes op Marktplaats. Wit kruidenpotje met zwarte opdruk ( etiket ), incl. CD- etiketten A Ø 1mm . Etiketten bij Mercateo, hét one-stop-inkoopplatform voor bedrijven. Onze Wereldse Melanges bevatten geen zout, suiker of andere toevoegingen.


Kilner Etiketten met krijt (-). Door de bedrukking met duurzame inkt zijn de etiketten wind- en . Ik zou graag verwijderbare etiketten willen voor op bijvoorbeeld kruidenpotjes of diepvriesdozen. Waar zou ik die kunnen vinden? Dan raken de consumenten ook niet in de verleiding om die leuke jaren-zeventig - kruidenpotjes met nostalgische etiketten en namaak houten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts