maandag 8 mei 2017

Engelse modestoffen

Verkoop van stoffen , fournituren en toebehoren. Made in Europe: de Beenhouwer, België. Samen maken we er iets moois van! Voor de mooiste stoffen komt u natuurlijk ook naar de gezellige stoffenwinkel in Den Haag. Topmerken voor onder de € per meter.


Goedkope stoffen van een goede kwaliteit.

Stoffen outlet bij Stoffen Online. Elke week komen er nieuwe stoffen beschikbaar in de outlet. Digitale tricot dubbelzijdige panel poesjes met bloemen wit. Op onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment stoffen , fournituren, accessoires en patronen.


Italië en Engelan Schotse Harris en Irish Twee Italiaanse en Engelse woolens, . Naast de algemene benaming . Jersey stof is de Engelse benaming voor tricot stoffen. De basis van de collectie, is dat de motieven kenmerkend zijn voor het country decor. Belangrijker nog is dat onze stoffen leverbaar zijn .

Böttger stoffenwinkel Online - Snelle levering - Gratis levering vanaf euro. Vergelijkbaar Onder deze link ziet u direct welke stoffen er nieuw binnen gekomen zijn. De Engelse roos staat voor liefde, verfijndheid en elegantie. Dat is dan ook de reden dat je de roos zo vaak terug ziet komen in stoffen. Engeland gebloemde katoenen stoffen in de mode raakten, en doordat.


Eigenlijk de Engelse term voor tricot, dus een algemene benaming. Nederlandse als de Engelse compagnieën verscheidene factorijen hadden. Maar meestal gebruikt om te onderscheiden van interlock . Meer dan 2gedrukte en geweven interieur- en modestoffen , maar ook.


Onder invloed van de Engelse kunstenaar, politiek denker en . Britse stoffen bieden ook unieke Engelse materialen zoals tweed en flanel. Vooral in tweed staan wij garant voor een uitgebreide collectie. Aangenaam, Jan Timmermans! Klanten uit heel Nederlan en zelfs van over de.


De collecties geweven en bedrukte stoffen zijn volledig op elkaar afgestemd. Ruim assortiment wekelijks nieuwe stoffen beschikbaar. Overzicht van de eigenschappen, functies en gebruiksmogelijkheden van verschillende stoffen.


Onze stoffen worden verkocht vanaf cm. Ook de prijs is per cm.

Als je een meter stof wilt bestellen moet je dus als aantal invullen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts