vrijdag 5 mei 2017

Lades op maat bestellen

Op maat gemaakte massief houten lades , verkrijgbaar is vele maten en houtsoorten. Voordelig te bestellen via Meubelinterieur. Bestel nu uw voorgemonteerde lades op maat.


Bij Van Hoecke bestelt u uw lades voorgemonteer volledig op maat. Blum lades worden voornamelijk gebruikt in luxe keukens, vanwege de hoge kwaliteit en mooie uitstraling.

U vindt het complete assortiment bij Keukenlade. De Vionaro lade van Grass wordt voor u op maat gemaakt en geheel. Mogelijkheden zijn eindeloos. De ladehoogtes varieren van tot 2mm. Voor de breedte is iedere maat mogelijk . Houten schuiflades in verschillende houtsoorten.


Op onze website kan je vlug en snel lades aanmaken met een zeer uitgebreid assortiment van individuele onderdelen.

Lades in de keuken op maat ? Wij hebben blum tandembox en blum legrabox op maat. Grote keuze, eenvoudige montage, snel gelever hoge kwaliteit. Alle componenten zijn qua kleur op elkaar afgestemd en onderlijnen het pure . We maken alle lades steeds volledig op maat en samengesteld in eigen beheer.


Dit van het merk Grass (Vionaro lades ) en Blum (Legrabox) . TANDEMBOX Antaro: met relingen aan de zijkant. METABOX: enkelwandige lade. Dan zullen daar waarschijnlijk ook één of meerdere laden in komen. Een lade met ladegeleiders maken kun je zelf met de KARWEI klusinstructie.


Op zoek naar een keukenlade? Met ruim jaar ervaring in keukenmontage bieden wij advies op maat en een webshop met heel veel keukenlades van tot . Bij Deceuninck-Deforce kunt u terecht voor producten op maat - Bluvoorgemonteerde laden. Ladekast op maat online bestellen. Ontwerp nu jouw individuele kast met lades online bij jouwMaatkast.


Steeds vaker bestellen meubelmakers en interieurbouwers voorgemonteerde laden.

Een defecte lade in kast of keuken is nu ook voor hen eenvoudig te vervangen. Blum Tandembox Antaro en de Blum Legrabox laden op maat leveren. Antislipmat op maat gemaakt voor keukenlade of kast Met de antislipmat voor lades blijven uw spullen keurig op hun plaats tijdens het openen en sluiten van de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts