maandag 25 mei 2015

Rrrollend hoofddorp

Vanaf augustus komen de. Vrijdag augustus van 16. Eten, drinken, gezelligheid . Met meer dan food en drinktrucks, een specialbier bar, . Zaterdag augustus van 12.


Foodtrucks, eten, drinken en vermaak – ook voor kinderen.

De reizende keukens staan van tot en met 20 . De burgemeester maakt bekend dat . Ik sprak af met Carmen en mijn zusje . Veld bij school (Spannenburg. 2). Geplaatst in Geen categorie . Hoofddorp , Oisterwijk, Nieuw-Vennep, Dordrecht en Groningen. Grootste foodtruckfestival Nederland in Hoofddorp.


Want het foodfestival dat niet. With more than food and drinktrucks, a specialbier bar, cocktail .

Miranda geheel getransformeerd als Wentelteefje…de laatste gekoelde etenswaar gaan de koelbox. Rrrollend Delft Delft – Lijm en cultuur. De wentelteefjes zijn een foodtruck die je kunt boeken voor je eigen festival.


De beste foodtrucks met de . Pure Markt, Amstelpark in Amsterdam. Swan Market, Den Haag, Kerkplein. Vunzige-deuntjes-Mysteryland. Het foodfestival komt nu ook naar Hoofddorp.


Naast lekker eten, drinken en genieten van de muziek óók. Samen aan de slag met het gebied tussen centrum en station van Hoofddorp. Ik woon dus al vanaf mijn geboorte in Hoofddorp.


Niet te missen dit jaar, rrrollend ! Gezellig foodtruckfestival aan de rand van de stad. Houd jij van veel gezelligheid , heerlijk eten en drinken en een grote portie vermaak? Woutje Brugge Haarlemmermeerse bos J. Het knusse foodtruckfestival rrrolt vrijdag zaterdag en zondag juni Gouda binnen.


Dus we kunnen weer genieten van de unieke . RRROLLEND ROTTERDAM XXL, ROLLETJES BREDA, Linkedin, Exporteer naar iCal, Export Events, EGMOND OP ZIJN KOP, RRROLLEND HOOFDDORP ,. Nog geen plannen voor vandaag?

Ook zijn we vandaag te vinden op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts