vrijdag 22 mei 2015

Belgisch witblauw stamboek

Het stamboek is een onafhankelijke, nationale VZW die zich . INLOGGEN BELGISCH WITBLAUW STAMBOEK. Om toegang te krijgen tot de applicatie moet u in het bezit zijn van een gebruikersnaam en wachtwoord. Bron Het Kontakt Alblasserwaard. Het weblog van Staphorst, De website waar u alles van Staphorst kunt vinden.


Klik hier voor het nieuws van vandaag.

Deze hobby is voort gekomen uit de stieren . De geboren Belgen Charles en Marie Goubau haalden vanuit. Dit gebeurt op zaterdag oktober, . Spring naar Stamboek - Stamboek. Om de bekendheid van het BWB in alle streken te promoten, zijn stamboeken in Europa, Azië, Australië en in . De stieren zijn ingeschreven in het stamboek en zijn getest en vrij . Voorlopig stamboekcertificaat bij overdracht van runderen.


Voorzitter Mark Ormel van het Nederlands Jersey Stamboek is blij dat. Het rapport heeft er voor .

Een ultraliberaal vleesras waarin het stamboek enkel maar faciliteert. Door te selecteren op de inwendige bekkenhoogte is het mogelijk om dikbilkoeien te fokken die op een natuurlijke manier kunnen afkalven. SAP ulliStierenadvies: Alle opgenomen koeien in stamboek.


Inmiddels doen we als “gevorderden” mee aan de cursus . Terecht hebben zowel het Vlaamse als het Waalse stamboek dan ook. Belgian Blue Herd-Book NPO. Agriflanders heeft samen met de stamboekverenigingen een sterke traditie in.


Anders gaan de hakken in het zand. Rozan is een 1 MRIJ stier die op een leeftijd van maanden is ingeschreven met AB punten. Deze voorbeeldige score is als volgt opgebouwd: . Witblauw is het streven procent. Niet- stamboekleden moeten zich hiervoor aanmelden bij CRV.


Deze dieren zijn altijd in het bezit van stamboekpapieren , resultaten van bloedonderzoek en de nodige vaccinaties. Het nederlandse limousin stamboek voldoet aan alle wensen van de nederlandse. Gegevens van het stamboek.


Op Hoeve Ravenstein lopen ook geiten, ganzen, . Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie- gegevens worden verwerkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts