donderdag 7 mei 2015

Hommelnest bestrijden

Je ontdekt een hommelnest in je spouwmuur of ergens in de tuin. In deze blog krijg je het antwoord. Heeft u een hommelnest in uw tuin? Een hommelnest ontstaat niet vanzelf. De kosten voor het bestrijden van een hommelnest liggen meestal tussen de €en de €1euro.


Dit hangt voornamelijk af van de locatie van het nest.

Daarom willen ze geen hommelnest in de tuin en zullen ze hommels willen bestrijden. Ook rondvliegende hommels worden nog wel eens . Bestrijden of laten leven? In de praktijk worden, voornamelijk uit onwetendheid , veel hommelnesten als vermeende wespen- en horzelnesten bestreden en . Binnen uur komen wij langs ! Mijn ouders hebben last van een hommelnest in de tuin, er zitten grote gaten in de grond in een hoek van de tuin, het nest is nog niet zo heel actief maar dat . Hommels zijn een beschermde diersoort en mogen bijgevolg niet gedood worden.


Wel kan u de brandweer of imkerbond contacteren om het hommelnest te . De hommel bestrijden is dan ook niet nodig.

In de buurt van openbare plekken kan een hommelnest dan ook gevaarlijk zijn. De meeste hommelnesten worden vanaf eind maart gebouwd. Een gemiddeld hommelvolk heeft een levensduur van weken. Ook hommelnesten worden niet door ons bestreden. Neem contact op met een imker in de buurt.


Sommige imkers hebben ook interesse in hommelnesten. Brandnetels verwijderen of bestrijden en distels verdelgen met silvanet van Edialux. Onkruid in gazon bestrijden - onkruid verwijderen in gazon - onkruid . Aan het eind van de zomer bestaat een hommelnest uit 2tot 2hommels. Het hommelvolk wordt al snel kleiner, doordat het op het eind geen jonge werkers . We zien een hommelnest (wat nu).


Eenmaal in het nauw gedreven door bijvoorbeeld een verkeerde bestrijding , kunnen ze pijnlijk. Vindt u een wespen-, bijen- of hommelnest in of bij uw huis? Dat is een hommelnest vermomd als kartonnen doos.


Bent u op zoek naar een specialist in hommels bestrijden ? Desondanks zit niemand er echt op te wachten om een hommelnest om de hoek te hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts