donderdag 14 mei 2015

Plavuizen schoonmaken met soda

Daarnaast is soda ook nog eens vriendelijk voor het milieu ten opzicht van alle andere chemische middeltjes. Schoonmaken met soda - is het een . Een tegelvloer schoonmaken. Gebruikt zijn keramiek (ongeglazuurde) plavuizen.


Schrobben, schuurspons, soda , speciaal schoonmaakmiddel (quitacemento), Cilit Bang, niets helpt.

Vergeet alle schoonmaak tips met azijn, soda of bleek. Voor de dagelijkse schoonmaak van uw tegelvloer, hebben wij een nieuw wondermiddel. Door het hele huis heen kun je gebruik maken van baking soda om vlekken, verstoppingen en andere onderdelen van het schoonmaakwerk. Zo zou je het beste schoon kunnen maken met azijn, chloor of baking soda. Zelfs schoonmaken met cola passeert de revu wel eens.


De groene zeep, schoonmaakazijn en soda liggen onderin het schap van de supermarkt, maar zijn wel vaak het goedkoopste. Aangekoekte pannen schoonmaken met soda. Je hebt besloten om de badkamertegels een grondige schoonmaakbeurt te geven.

Maar gebruik je soda , chloor of azijn? In een handomdraai de tegels weer stralend schoon ! Kom binnen voor nog veel meer verschillebnde vloeren en schoonmaaktips! Sopje van groene zeep met een beetje soda. Ideaal, je beschadigd niets enje tegels worden echt schoon.


In elke film staat een schoonmaak. Ontdek hier alles over het schoonmaken van plavuizen. De tegels schoonmaken is een klusje waar je niet altijd aan denkt of waar. De voegen maak je schoon met water, baking soda en een oude . Soda is een mild schoonmaakmiddel.


Het is milieuvriendelijk als we het met mate gebruiken. Er zijn twee sodavormen in de winkel te vinden: sodakristallen. Veel mensen maken een natuurstenen vloer schoon met groene zeep, met soda of met schoonmaak azijn.


Denk aan zoals vloeren van graniet, . Plavuizen reinigen met een mengsel van 700ml water, 50ml bakpoeder of backing soda , 30ml ammoniak en 25ml azijn. Met een borstel aanbrengen en dan . Ergens in een huishoudelijk blog van een huishoudhobbyist las ik een tip dat je elke week een kopje schoonmaakazijn met soda in je wasmachine moet doen.

Smeer hier de vloer of muur mee in en laat het een kwartier .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts