donderdag 7 mei 2015

Kipsalon airfryer

Een kapsalon is een gerecht oorspronkelijk afkomstig uit Rotterdam. Deze variant uit de Airfryer bevat minder calorieën, echt een aanrader! Een tijd terug werd een nieuw gerecht helemaal een hype in Nederland namelijk de kapsalon.


Alhoewel Thomas hem heel graag wilde . Dit is de iets gezondere variant van de wel bekende kapsalon.

Benodigdheden: Kipfilet blokjes Aardappelschijfjes Shoarma kruiden . Deze Foe yong hai uit de airfryer is een heerlijk gerecht. Het sausje moet je wel in een pannetje maken, maar de omelet met de groenten kan. Air Fryer Cooking Charts NOTE: All times and temperatures below assume that the food is. Recept voor gezonde kipsalon als gezondere variant op de bekende.


En dat is deze kipsalon die werd ingestuurd door Sandra. De frietjes kun je uiteraard ook klaarmaken in de airfryer als je die hebt. Deze gezonde en super makkelijke kapsalon met zalige gekruide kip, veel groente en verse.

De airfryer zorgt al veel meer voor minder vet, dus dat is positief. Bekijk hier de Lekker en Simpel variant op de Kipsalon. Een tijdje terug vond ik een recept voor een Kipsalon.


Kan ook met aardappelblokjes of patat) Met airfryer gebakken. Lekker met kalkoen, veel groenten en natuurlijk een beetje (verantwoorde) knoflooksaus! Een lekker gezond patatje kapsalon ! Een heerlijk recept van een EGA verantwoorde kapsalon met kip! Home Dag voor euro: Zelfgemaakte kapsalon.


Het is geen geheim dat ik gek ben op een kapsalon. En ik heb er ook geen enkel probleem . Extra lekker met gebakken groenten en geroosterde zoete aardappel uit oven of airfryer. Kapsalon met zoete aardappel en kipshoarma. Dit pizza brood uit de Airfryer zit vol met heerlijke ingrediënten en kaas.


Deze slanke kapsalon met patat uit de Actifry of Airfryer is een stuk minder vet dat de originele en maak je lekker zelf. Este Pin foi descoberto por Margriet Pouwels. Descobre (e guarda!) os teus próprios Pins no Pinterest.


Kies dan eens voor een kapsalon met kip!

Product Airfryer Ribbelschijfjes met gerookte paprika . Pizza Airfryer maken in minuten in je Airfryer Mocht je dit een leuk recept vinden dan mag je hem natuurlijk delen! Wanneer je nou een keer weinig tijd hebt . Ik heb deze vanochtend maar . Het recept voor een heerlijke en gezonde kapsalon met kalkoen! This Pin was discovered by W Kingma.


Discover (and save) your own Pins on Pinterest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts