donderdag 28 mei 2015

Kookdemonstratie atag stoomoven

In ons Experience Center kunt u genieten van kookdemonstraties. Tijdens deze avond leert u alles over onze combi- stoomovens en multifunctionele ovens uit . Hiervoor organiseren wij QuliEvents en kookdemonstraties. Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor een kookdemonstratie.


Er zijn twee mogelijke locaties voor een kookdemonstratie : Locatie ATAG België . Schrijf je (gratis) in voor een inspirerende en leerzame kookworkshop bij ATAG.

Maak kennis met de mogelijkheden van de combi- stoomoven , . U hebt een passie voor koken en u wilt graag leren hoe u nog gemakkelijker en sneller de lekkerste gerechten op tafel tovert? In deze Combi- stoomoven bereidt de kok diverse groenten, aardappeltjes en vis. Atag is gevestigd in Erpe Mere (België) en bestaat al bijna jaar. Atag maakte zijn naam en faam met industriële was-, en keukenapparatuur. Bekijk hier de unieke kenmerken van de MAGNA Combi- stoomoven van ATAG.


Iedereen die nieuwsgierig is naar ATAG kook – en baksystemen en. MAGNA combi-magnetron, de Matrix combi- stoomoven , de Matrix . In samenwerking met ATAG organiseren we speciale dagen op 2 en juni.

ATAG organiseert woonzaterdagen per jaar kookdemonstraties in de showroom te Duiven, zodat u de werking van onze keukenapparatuur . We zijn inmiddels naar Miele geweest voor een kookdemonstratie met. De kookworkshop is gratis bij aanschaf van een AEG ProCombi, ProCombi Plus , SteamBoost of SteamPro combi- stoomoven , zes maanden voor of na het . Met innovatieve producten, bijzondere kookdemonstraties én aantrekkelijke aanbiedingen. De thuiskok haalt met de ATAG combi- stoomoven. Eenvoudig een stoomoven kiezen op basis van uw wensen en gebruik. ATAG presenteert op de Woonbeurs Amsterdam de QuliMax, een multifunctionele.


De QuliMax van ATAG is een ruime en veelzijdige combi- stoomoven met magnetron. Daarom organiseren wij regelmatig kookdemonstraties in onze showroom. Aanmeldingsformulier Gratis ATAG Kookdemo.


ATAG , organiseren wij regelmatig een kookdemonstratie , waarvoor u . Ook vindt hier elke koopzondag een kookdemonstratie plaats, hier kunt u zien,. ATAG Ovens: (Combi-) stoomovens , lades, magnetrons en multifunctionele ovens. Keuken voor kookdemonstratie en masterclasses.


Atag kookdemo alleen op zaterdag van tot 16. Luxe inbouw atag stoomoven rvs. Merk: atag algemeen nederlands model afmetingen: x 59. Komt u ook naar de kookdemonstratie op december a.

ATAG kookdemonstratie Rijssens Nieuwsblad - Doe inspiratie op bij het Woonevent!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts