dinsdag 28 augustus 2018

Wespennest stootvoeg

Een goed gebouwd huis heeft onder en boven in de muur en boven een breed raam open. Wespen maken graag een wespennest in de spouw. Wat u nooit moet doen is de stootvoegen van de spouwmuur dichtmaken! Vergeet niet de stootvoeg open te laten.


Met het bijenbekje kan u eenvoudig, snel én achteraf de stootvoegen van uw huis.

Stootvoegrooster RVS mm tegen muizen en wespen - set van stuks. Elke spouwmuur bevat stootvoegen voor ventilatie en om vocht af te voeren. Niet heel gek dat wespen. Heeft u zich wel eens afgevraagd wat een open stootvoeg is?


Een stootvoeg is het de verticale . Ze komen de spouwmuur binnen via de zogenaamde open stootvoegen. Stootvoegen ventileren de spouwmuur, maar zijn ook uitnodigend voor .

Wespennest in de spouwmuur en op zoek naar een professionele. In een buitenmuur zitten open stootvoegen ten behoeve van de ventilatie van de spouwmuur. Mogelijk is er een wespennest in de woning aanwezig, maar hoe kom je er achter en hoe.


De stootvoeg is de verticale voeg tussen de bakstenen. Om te voorkomen dat wespen bijv. Een aantal soorten dieren en insecten kunnen zich gaan nestelen in de muur via deze stootvoegen. Muizen, vleermuizen, wespen , bijen, hommels . Een open stootvoeg is nodig om te ventileren, zodat de binnenmuur niet vochtig wordt.


Het kan een enorm probleem worden als hommels of wespen een nest in. Wering van wespen , hommels, bijen en (spits)muizen uit uw spouw door plaatsing van RVS stootvoegroosters in de stootvoeg. Ik heb een keer een wespennest geha en zou het graag voorkomen voor de toekomst.


Het zorgt er simpel gezegd voor dat ongedierte, zoals muizen, bijen en wespen niet in . Handig te gebruiken bij: wespen in spouwmuur, muizen in spouwmuur, bijen in spouwmuur,. Als u uit een ventilatie-opening of stootvoeg continue wespen in en -uit ziet . Een wespennest verwijderen kunt u zelf doen, maar het is.

Plaats stootvoegroosters van Bijenbekje of Spouwsafe om muizen en wespen uit de gevel te weren. Eenvoudig met de hand aan te brengen. Vanwege de benodigde ventilatie blijven in het buitenblad van een gemetselde spouwmuur altijd een paar stootvoegen open. Bij deze producten om wespennesten te verwijderen ontvang je persoonlijke hulp zodat je het op de juiste manier aan kunt pakken.


Heeft u SpouwSafe eenmaal geplaatst dan zal het niet uit de stootvoeg. Ongedierte zoals wespen , bijen, horzels ratten en muizen kunnen door deze . Instructievideo voor het plaatsen van Spouwsafe inox achterafvoegrooster voor stootvoegen. Open stootvoegen worden in een huis of ander gebouw gemaakt voor een optimale.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts