donderdag 23 augustus 2018

Sinterklaas spel opdrachten

Drink je glas leeg aan de verkeerde kant gelukt (groep kiest vooraf):. OF je mag een cadeautje van jezelf zeker stellen en dus houden OF je mag bij iedereen. Op de kaartjes staan opdrachten en vragen waarmee je kadootjes kan verdienen en verliezen. Op deze pagina krijg je een indruk van de opdrachtkaartjes.


Dé avond om spelletjes te doen en fijne cadeautjes in de wacht te slepen.

Dit spel is tot stand gekomen in samenwerking met dobbelspel. Toegevoegd door Evy Van Tillo op 08. Sinterklaas : Spelopdrachten. Downloadbaar lesmateriaal. De leerlingen voeren allerlei opdrachten uit en . In plaats hiervan lijkt het ons leuk om andere opdrachten uit te voeren,.


Heb het sinterklaasspel gekocht en wil nrs plakken op de velden van . De leden moeten heel wat opdrachten uitvoeren en kunnen zo het pietendiploma halen.

Je kunt het spelen met een paar kinderen . Het leuke aan dit spel is dat je ook kan variëren in opdrachten. Meer resultaten van sinterklaas. Na deze opdracht gaat de dobbelsteen naar de persoon links.


Spring naar Dobbelstenenspel ( spel met pakjes, voor oudere kinderen) - Mogelijkheid is ook om het spel uit te breiden met opdrachten. Speel dan met je familie of vrienden het surprisespel. Het surprisespel staat ook wel bekend als het sintspel , sinterklaasspel of kerstspel. De opdrachtenbordjes hebben we van een andere kleur en groter gemaakt (de spelen , namelijk een speciaal sinterklaas ganzenbord (praten en uitleggen).


De tekst van deze kaarten lees je pas op bij het uitspelen. Bekijk de pietenkaarten en kies de opdrachten uit die jij geschikt vindt voor je groep en. Het spel zit vol verrassingen: liedjes zingen, grappige opdrachten. Wij spelen dit jaar voor het eerst een sinterklaasspel , en ik ben dus nog zoekende naar het hoe en wat.


Ik vind de gedichtjes en opdrachten wel . Doe dan dit sinterklaasspel. Echt super leuk en hilarisch, leuke opdrachten. Prachtige handvaardigheid en tekenopdrachten thema sinterklaas.

Nodig: - Een dobbelsteen - Een groot vel papier om de opdrachten op te . Iedereen, jong en ou kan meedoen met de . Met het pakjesspel wordt een Hollandse traditie in ere gehouden. Een leuk alternatief voor het traditionele dobbelspel. Speel het win je cadeau spel en maak er een spannend Oerhollands feest. De opdracht voor alle spelers is: zoek identieke kaartjes bij de kaartjes, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts