woensdag 29 augustus 2018

Betonlook badkamer kosten

Wilt u betonlook stuc op de wanden van uw badkamer of douche in plaats van tegels? Dan bent u ook nieuwsgierig naar de mprijs? Lees hier alle informatie. Badkamer compleet laten stucen in de betonlook? Vind de laagste prijs voor dit stucwerk.


Vraag gratis offertes aan, vergelijk stukadoors en kies beste deal.

Spring naar In de badkamer - Als u geen tegelwerk wilt in uw nieuwe badkamer dan is betonlook op de muren een prima optie. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Door de slijt-, watervaste en hygiënische eigenschappen is het . Betonstuc is een waterdicht pleistermateriaal met het uitzicht van beton of natuursteen.


De prijs per vierkante meter . Beton cire kan in de badkamer en keuken. Het is namelijk een waterdichte en krasvaste betonstuc die u kunt aanbrengen . Ben je op zoek naar een hippe vloer met betonlook dan is beton cire vast iets voor jou. Goed toepasbaar in vochtige ruimtes ( badkamer ).

Is het tijd voor een nieuw uiterlijk aan je interieur, of wil je je badkamer renoveren ? Dan kan het zijn dat je de hulp van een stukadoor nodig hebt. Qua kosten is het het meest gunstig bij een badkamer vanaf 25m deze . Om de muren in een badkamer te stucen wordt gebruik gemaakt van een stucmiddel op basis van cement of beton. Ook kan er gebruik worden gemaakt van . Een betonvloer in de badkamer oogt erg sfeervol. Ontdek hier de mogelijkheden voor badkamervloeren met een betonlook en hun prijzen per vierkante meter. Als je dat wenst, dan is een betonstuc vloer, ook wel beton cire genoem precies wat je zoekt.


Deze vloeren zijn erg dun, waterdicht en in . De kosten van het stucen van een badkamer zijn voornamelijk afhankelijk van. De stuclaag kan afgewerkt worden met een betonlook laag. Wil je weten wat het stucen van jouw badkamer precies gaat kosten ? De mprijs van een betonlook vloer laten leggen in huis, badkamer , woonkamer of keuken zijn afhankelijk van meerdere factoren. We gaan daarom uit van onderstaande gemiddelde kosten voor het stucen: Beton .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts