donderdag 15 maart 2018

Permasd wespenpoeder

Gebruiksklaar strooipoeder ter bestrijding van mieren, wespen en ander kruipend ongedierte in en rond gebouwen. Een kant-en-klaar stuifpoeder ( wespenpoeder ) ter bestrijding van kruipende insecten (mieren) in woon- en verblijfsruimten en ter bestrijding van wespennesten . Bestel online bij De Boer Drachten! Dit gebruiksklaar strooipoeder wordt gebruikt om verschillende kruipende insecten te verdelgen.


Het succesrijkste strooipoeder tegen mieren, wespen en ander kruipend ongedierte.

In een handige strooi- en stuifbus op basis van pyrethrine. Insecticide Stuifpoeder Klasse: Niet geklasseerd - Biocide Inhoud: 4gram - kilo. KLIK ALTIJD OP ONDERSTAANDE LINK VOOR DE ACTUELE TOELATING bij het CTGB.


Voor plekgewijze behandeling van naden en kieren en . Klik en zie welke winkel de beste prijs voor wespenpoeder aanbied. Dat wespen irritante insecten zijn en dat we er beter niet naar slaan wanneer we gezellig buiten zitten te eten, daar zijn we het er over eens. Algemene voorwaarden Brabant Ongedierte Bestrijding en Preventie voor . Het middel is bedoeld voor .

Permas - D mieren en wespenpoeder. De werking van wespenpoeder dat u zelf kunt kopen is effectief maar niet altijd opgewassen tegen. PERMAS - D voor permethrin huishoudinsecticide.


Wettelijk voorschrift Ficam D - Rentokil. Protekton PD wespenpoeder - Rentokil. Middel ter bestrijding van wespen in nesten in spouwmuren of onder dakbedekking, professi. Contact met wespenpoeder is te vermijden. Poederverstuiver Birchmeier.


Gif tegen wespen en mieren zeer. Voorwerp zijnde wespenpoeder , vallende onder goednummer . Het grootste aanbod Onderhoud - Verzorging vind je bij MijnTuin. Wespen nest van binnenuit bestrijden,. Het wespenpoeder moet aangebracht worden bij de ingang van een wespennest. Mike en Charlie online kopen via paardenruiterstore.


Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van wespen in nesten in spouwmuren of onder dakbedekking. D TEGEN MIEREN EN WESPEN strooi- en stuifbus Veilig online. EC TEGEN MIEREN, VLOOIEN, KEVERS, PISSEBEDDEN,.

Teveel ontwikkeling is geen aanvaard door de moeder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts