donderdag 22 maart 2018

Cirkel sudoku oplossen

Bij deze puzzel mogen alleen de . De vorm kan dan zijn een cirkel , een vierkant of een driehoek en de . Ben je bezig met een puzzel en kom je er niet meer uit dan kun je dit programma raadplegen. Een puzzel die goed in elkaar steekt, heeft . Achtergrond informatie van de sudoku is ook te vinden .

Futoshiki, Hulp en oplosser van deze cijferpuzzles. Voor het oplossen van een sudoku zijn concentratie en systematisch denken het. Sudokus spelen is ook mogelijk. PI maken met een pentominoset en Pi-pento- sudoku. Ga met de muisaanwijzer over de vorm en je ziet een oplossing.


Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Na correct invullen, verschijnt in de cirkels in de leesrichting het eerste deel van een gecodeerde.

Hierboven: de oplossing van vorige week. Deze puzzel moeten astronauten oplossen voor ze naar de ruimte mogen. Een slang kan ook nooit de zwarte cirkels doorkruisen. Ontbrekend: cirkel van pascal huybers. Als de puzzel correct is opgesteld is er nog precies één oplossing mogelijk.


Conclusie: de cirkel is de enige plek in die sector waar de nog kan ! Lynx of meerval, gokte ze bij de wetenschapsquiz. Wat betekende een keerpunt in het oplossingsproces. Verbind alle hokjes waarin een cirkel staat met elkaar, zodat één verbonden lijn ontstaat. Pi is het verhoudingsgetal tussen de omtrek van een cirkel en zijn.


Two Player Mode - Daag een vriend uit om een puzzel sneller dan u oplossen. Dit helpt kinderen bij het, alleen of in tweetallen, oplossen van. In de puzzel zijn bovendien drie gekleurde cirkels te zien, die elk.


Snijpunt van cirkels , passerIcon, Snijpunt van lijnen. Rij van Fibonacci, compassIcon, Rij van Lucas.

Bijlage : Sjabloon 6-stappenplan voor probleem oplossen. Als de cirkel hieronder groter is dan het vierkant en de driehoek is korter dan het. Oplossen van een sudoku puzzel (kan ook algoritmisch ;)).


Heb je de sudoku kunnen invullen dan kun je de oplossing bij Odette inleveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts