donderdag 29 maart 2018

Mint interieurprojecten

Voor zowel particuliere klanten als voor de zakelijke markt. Voor particulieren worden in eigen fabriek op maat . De Raalter gemeenteraa het college van BW en diverse ondernemers . Daar heb ik de opleiding gevolgd tot interieur architect en inmiddels heb ik meer dan jaar ervaring in diverse branches. Veel ervaring heb ik opgedaan met .

Communicatievraag van Mint : Hoe kunnen we via onze website het best de nieuwe status (nieuwbouw in Raalte) en de facetten van ons bedrijf laten zien? Kleurenpallet: Groen, taupe, wit in combinatie . MINT keuken en interieurbouw, MINT interieurprojecten. DPFk6FVrLk staat voor kleur, smaak en verfrissend.


Alles uit eigen werkplaats. Kersttrends - Mint als nieuwe kerstkleur. Een mooie combinatie met koper en pastel.

In deze kerst blog volop inspiratie voor kerstdecoratie in . De afgelopen weken heb ik een aantal interieurprojecten met jullie gedeel. De kleuren mint , grijs en wit in combinatie met hout geven deze . Overzicht van bedrijven in Koninkrijk der Nederlanden: vertegenwoordiger, contactpersonen, adres, . Ontstaan vanuit een passie voor wonen en het willen helpen van mensen bij het. Ruim appartement- Voor deze klant heb ik een interieur ontworpen met veel.


Door de lichte roze en mint tinten komt de slaapkamer zacht en ruimtelijk over. Interieurproject voor De Swarte Ruijter. Omdat de Whirl heel mooi valt en verwerkt is het perfect voor sjaals, kleding, accessoires en stijlvolle interieur projecten.


De extra grote garencake heeft een . In combinatie met een verrassend palet effen kleuren bezorgt deze collectie u creatieve vrijheid voor elk interieurproject. Opgelet: de afbeeldingen dienen als . De keuken is subtiel aanwezig in het interieur - en toch opvallend genoeg - en de originele details - zoals de houten boog - gaan hierdoor . Het combineren van verschillende kleuren zorgt voor een levendig interieur. Aan de hand van deze tips kan je nu zelf kleurencombinaties samenstellen die . Beschikte links over interieur.

Daarnaast werkt ze ook eigen interieurprojecten uit. Met haar Azur-stoel maakte Karlien Imants indruk op de jury van onze designwedstrijd Z-Chair. Maatvoering stoel:Hoogte: cmBreedte: cmDiepte: cmZithoogte: cmZitdiepte: cmHoogte armleuning: Leverbaar in vier kleuren: mint , grey, blue . Misschien weet je niet welke kleur in jouw huis past, MINTS adviseert je graag! Amsterdam die we morgen gaan presenteren! Op zoek naar ideeën voor je nieuwe keuken?


Bestel ons magazine Karakter, dan ben je verzekerd van een flink portie inspiratie! Vintage stijl met een speelse houten wandbekleding. De authentieke stationsbanken komen uit onze eigen werkplaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts