vrijdag 9 maart 2018

Douchebak kitten ontvetten

Indien u zelf wilt kitten is dit de juiste tutorial voor u! Heeft u een kunststof badrand of een kunststof douchebak ? Schuur heel voorzichtig met een sponsje de ondergrond die je wil gaan kitten. Let op dat je geen krassen maakt. Ontvet het te behandelen . Is de voeg volledig droog voordat je gaat kitten ?

Zo niet, dan wrijf je de kit er. Zo kan het water en condens weer terug in de douchebak , en blijft niet onder de. Wel eerst even goed ontvetten , voordat je gaat kitten. Siliconen kit mooi afwerken nov.


Het is van groot belang om de ondergrond heel goed schoon te maken en te ontvetten. Wanneer dit niet gebeurt en er toch vuil of een druppel van de cleaner. Zo is het plaatsen van een douchebak vaak minder ingewikkeld dan u. Voor het kitten van de badkamer heeft u de volgende spullen nodig:.

Klassieke fout, acryl baden dien je eerst te ontvetten , daarna kitten. Meer resultaten van forum. Het douchebak is nu strak afgekit (door een prof) maar kit laat een. In deze video leg ik je uit hoe je een badkamer moet kitten.


Hoe gaat u te werk bij het kitten van de badkamer? Zonder primer hecht een kitsoort onvoldoende op bijvoorbeeld een douchebak. Kitten kan vooral voor de onervaren klusser een enorme rotzooi geven.


Ontbrekend: ontvetten Kitten kun je zelf. Maar die rekent al snel een uurloon en voorrijdkosten, terwijl het werk makkelijk door jezelf is te doen: kitten kun je namelijk zelf! Helaas is de verwijdering van siliconenkit van tijd tot tijd nodig, omdat de voegen bros worden of, vooral bij douchebakken en kozijnen, door . Wanneer u de ondergrond heeft ontvet maakt u het nogmaals schoon met water, laat dit goed drogen. Hierna kan het opnieuw kitten beginnen. Alvorens het kitten van Acryl baden en douchebakken dient u het kunststof te ontvetten en daarna de te kitten siliconen voegnaad met primer voor te bereiden.


De glazen plaat rust dus op de douchebak en is afgekit met sanitair silicone. De badkamer afkitten is van belang om lekkage te voorkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts