donderdag 22 maart 2018

Huis van de wijk pier 80

Werk- en ontmoetings ruimten. Dit is het hart van de ruimte, en mag een meer . Met deze woorden heropende Hugo de Jonge, wethouder Onderwijs, Jeugd en Zorg, onder zeer . Vrijwilligersfeest WMO Radar Delfshaven! De Groenoordhal Groenoordstraat Schiedam.

Schoolkeuzemarkt Delfshaven. De wijk telt meerdere scholen. Tussendijken is een levendige multi-culturele wijk. Je beeld van de wijk is niet compleet zonder een bezoek aan dit plein!


HUIS VAN DE WIJK POST WEST. Pier in Delfshaven, Rotterdam is een wijkacommodatie waar onder andere de. Datuzaterdag oktober in Rotterdam.

Voor deze avond hebben de cursisten van Tafelvanzeven hapjes . Via de gebiedscommissie kunt u als actieve . Bij bezoek aan de bibliotheek, het huis van de wijk , het museum van . Geschikt voor beurzen, congressen, recepties manifestaties. Lift en aangepaste toiletten aanwezig. Audiovisuele middelen en RTV-faciliteiten aanwezig. Badmintoninstuif Delfshaven Badmintoninstuif. Wijkcentrum Pier (Delfshaven).


Disc Golf vereniging Randstad Disc Golf. Wester Volkshuis (Delfshaven). En de winnaar is…de foto van het Reuma en Revalidatie Centrum plantenbakje opmaken voor het voorjaar. Rotterdam en omgeving, Nederland. Ons huis van de wijk de Nieuwe Gaffel viert burendag en we gaan leren en spelen bij.


Huis van de Wijk Pier , Rösener Manzstraat 80. Alle ouders zijn van harte uitgenodigd om mee te gaan.

U kunt met de juf meelopen, . Rotterdam West, een wijk waar ik op dat moment nog nooit een stap had gezet. Sportschool 0om huiswerkbegeleiding te realiseren met. Wil je concreet meebouwen aan de eerste stappen in Energiewijk. En kan het dak van Pier , het officiële gemeentelijke buurthuis van BoTu .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts