maandag 28 augustus 2017

Quooker mengventiel combi+

Dit onderdeel vervangt het oude mengventiel en is gemakkelijk te monteren met de bijgeleverde digitale handleiding. Met of zonder monteur aan huis! Verwijder de messing dop en de keerklep uit het mengventiel.


Krijg je met de COMBI of PRO3-VAQ ook een tweede kraan op het werkblad? Het verhitte water wordt middels een mengventiel doorgelaten en komt. En ja, als de combi quooker water heeft gegeven vraagt deze weer . Voor iedereen een voordeel. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Ik zie het mengventiel die uiteindelijk naar de mengkraan gaat. Zodra warm water wordt gevraagd bij de mengkraan mengt het mengventiel het warme water van het reservoir . Met mengventiel met warmwateraansluiting. Op zich bevalt het prima om direct kokend water te hebben, maar we hebben al keer elementen moeten vervangen. Het Combi -reservoir heeft echter een extra functie voor warm water gekregen. Quooker -water totdat de ingestelde.


Mocht u alleen beschikken over een koud water toevoer is een combi geschikt. De COMBI mengt middels een mengventiel het koude water met het kokend water en kan daardoor direct liter warm water van . Kraan, reservoir, inlaatcombinatie, mengventiel , aansluitset, installatiehandleiding. Is het ook mogelijk om een quooker in te bouwen in een bestaande. Een kraan die u zowel kou warm als.


Sale, Aanbiedingen en Outlet. Het COMBI mengventiel , dat aan de inlaatcombinatie wordt gemonteer zorgt voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts