woensdag 16 augustus 2017

Holonite spekband

Met bijpassende spekband type KK kunnen doorlopende lijnen in het metselwerk gecreëerd worden. Naar wens kunnen de raamdorpels worden voorzien van . Raamdorpel type Z is uitstekend te combineren met spekband type Z om een . Buitendorpels en gevelplinten. Specials - Hoekstenen en Sluitstenen. HOLONITE INTERIEURPRODUCTEN. Het bedrijf produceert en levert, al dan niet met onder het Komo-certificaat geprefabriceerde . Vebo raamdorpel binnenwandafwerking . Rechts een detail van de speklaag van baksteen met tufsteen van de kerk van de foto links.


Nederlandse markt als alternatief voor . AS holonite spekband schoonmetselwerk betonlatei volgens opgave constructuer dpc folie open stootvoegen stalen latei aluminium kozijn. Spekband zjiwanden carport bij opbouw antraciet. DPC folie aluminium kozijn vv kierafdichting.


Holonite gegoten composietsteen, opdekmodel. De kleur van deze spekbanden wordt uitgevoerd. C, een spekband opgenomen. Deze spekband loopt over de voor-, achter en zijgevel.


Dorpels onder kozijnen kunststeen. De raamdorpels onder de buitenkozijnen en de spekband ter plaatse van het uitkragend metselwerk bij de. De massieve raamdorpel met een dikte van mm heeft een bijpassende spekband , die als sierelement in de gevel kan worden toegepast.


Voor onze afbouwelementen selecteerden wij verschillende natuursteensoorten met ieder zijn eigen kleur, structuur en kenmerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts