woensdag 9 augustus 2017

Marmerlook tafel

Tenzo D-Bar Eettafel Zwart Marmer Look Glas. Het Zweeds meubelmerk Tenzo heeft een eettafel ontworpen welke je zelf kunt samenstellen. Vind marmer tafel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Een mooie tafel van jouw favoriete merk?

Lage tafel marmer (in stuks) Beschikbaar in Wasseiges ( Namen). De marmer is tip top in orde! De tafel is in perfecte st… € 1100. Deze King tafel van Zuiver heeft zijn naam niet voor niets gekregen.


Het blad is gemaakt van wit marmer met een natuurlijke structuur en een gladde. Eettafel in grijze eik met marmer-look MALONE perfect voor prijzen onklopbare met een ontwerp uitzonderlijk. Top kwaliteit altijd beschikbaar in Belfurn met . Bijzettafels zijn een laagdrempelige manier om je interieur een nieuwe look te geven.

Dit tafeltje met marmerlook tafelblad heeft een frisse uitstraling en voldoet. Super leuk dat jullie kijken naar onze aller eerste DIY video! Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Marmer en de marmerlook behoort tot de interieurtrends van het moment.


In dit artikel gaan we je laten zien hoe je zelf een DIY marmeren tafel maakt met epoxy. Je kan dit erg eenvoudig zelf maken op bijvoorbeeld een bijzettafeltje. Een stevige driepoot- tafel met een marmer-look tafelblad.


Het stalen frame is voorzien van een poedercoating. Deze techniek beschermt het staal en geeft . Marmeren Bijzettafel - Helene - Groen Marmer - Zwart. Wij krijgen er maar geen genoeg van: marmer in huis. In de Sissy-Boy collectie vind je verschillende tafels , van hout, metaal, glas of marmer en van minimalistisch tot opvallende eyecatchers. Het blad van Eetkamertafel Arturo is ovaal en heeft een coating van kunsthars gebonden betonmortel.


Dat geeft dit blad een marmerlook. De Vortex tafel is niet zomaar een ronde tafel , door de zeer decoratieve voet is het een echte eyecatcher in je interieur. Zelf marmer maken met de verf van Gianni is hartstikke makkelijk.

Verfhack: zo maak je een marmeren tafel in minuten . Combineer bijvoorbeeld marmer met goud en creëer een extra stoere look. OxDenmarq Eettafel Dining O - ØCm - Tafelblad Marmer Wit - Messing. Bekijk de ruime collectie tafelbladen van natuursteen, dekton, hout en glas.


Bekijk de producten online of kom voor advies naar onze showroom te Veghel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts