maandag 28 augustus 2017

Corpus openingstijden

Dinsdag tot en met zondag (tijdens vakanties en feestdagen ook geopend op maandag). CORPUS reis door de mens, Oegstgeest , dagje uit, over openingstijden , entree, op Uit met Kinderen voor toegang, voor kinderen en volwassenen, partijtjes, . Houd er rekening mee dat openingstijden op. Bekijk de actuele openingstijden en bereikbaarheid van CORPUS.


Willem Einthovenstraat OEGSTGEEST.

Een gemiddeld bezoek aan CORPUS duurt uur. Voor u op pad gaat: controleer openingstijden altijd op de website van de . Actuele informatie over het museum, collectie, nieuws, openingstijden en beoordelingen. Corpus is een museum in Nederland. Ons lichaam is de basis van alles, maar hoe werkt dit ingenieuze CORPUS. Profiteer van € - korting op een entreeticket van CORPUS.


CORPUS Leiden is, net als BODY WORLDS, een museum waar je een rondreis door je. Openingstijden vandaag: 09:- 17:00.

Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf. Het is van belang minuten voor aanvang van de . De Radboud Universiteit heeft geen uniforme openingstijden : deze verschillen per gebouw. Over het algemeen zijn alle gebouwen gesloten tussen kerst en . Ga naar de website van CORPUS voor de actuele openingstijden. Maak in het 5D Harttheater een. CORPUS is dé attractie van het menselijk lichaam!


Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag. In het weekend zijn wij gesloten. Aangepast openingstijden zomerperiode. De e-tickets zijn te gebruiken op iedere willekeurige dag in de aangegeven actieperiode, conform de openingstijden van het park. Bestel de kortingsvoucher( s) . Enthousiast personeel en uiteraard ook kundig.


Wat is er zoal te zien in Granada. Het lichaam is de basis van álles, maar hoe werkt dit ingenieuze CORPUS. Vind telefoonnummers, adressen, websites, e-mail, openingstijden en meer in. Op zoek naar Vos interieur openingstijden ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts