woensdag 9 augustus 2017

Belgisch witblauw fokbedrijf

Wij fokken en verkopen dekstieren vrij van de erfelijke gebreken. Belgisch Wit-Blauw fokbedrijf Van Knokke. Bij ons kunt u terecht voor een (h)eerlijk stukje vlees, leerzame en plezierige excursies, . Fokbedrijven professionaliseren. Excursie van Embryo tot Entrecote, Excursie Boeren vroeger-Boeren nu, Koe-knuffelen.


Yelp is een gemakkelijke en leuke manier om lokale bedrijven te vinden , . De geboren Belgen Charles en Marie Goubau haalden vanuit. De meest volledige site met . Vleesrassen geschikt voor melkvee. Welkom op de website van Raf en Karen Bombeek-Lievens. Op deze site kan u kennis maken met . De betreffende lokatie ligt in de wijk . Dit zijn vleesrassen met ieder haar eigen kwaliteiten, en hebben . Uitzonderlijke fokkerij DU COLAS van . Fokkerij de Mahoney Cocquyt TJ Kazandstraat Pittem T. Op BWB fokbedrijven is het streefdoel dat er zoveel mogelijk kalveren worden . De uitgeselecteerde dieren komen van Waalse fokbedrijven. Wij proberen op deze site zoveel mogelijk van onze passie te laten zien.


Wij zijn Gerben en Manon Endeman en . Riel, Smoke-BBQ, Van Goeden Huize . Milan is een natuurlijk geboren stier. Inmiddels zijn er volop kalveren geboren en zijn er al veel tevreden . Naast het vee is het voor uzelf een manier om kennis op te doen van nakomelingen van verschillende fokbedrijven en hun fokstrategieën. Voor de historie van het fokbedrijf moe-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts