maandag 11 januari 2016

Versani verhuist

In de gloednieuwe MegaStore van vijfentwintig honderd vierkante . Kies de keuken of badkamer die voldoet aan uw . Versani gaat verhuizen en daarom moet onze MegaStore helemaal leeg. Dat betekent hoge kortingen op sanitair. Om ruimte te maken, geven wij .

MmUOb_NncWg - Vertaal deze pagina ▶ 0:feb. Unsubscribe from Acretia Media? Het was welhaast een militaire operatie, de verhuizing van Versani naar de Pettemerstraat in Alkmaar.


En dat zonder ook maar één dag dicht . Wie heeft er ervaring met de firma Versani , badkamers en keukens uit Alkmaar. Zij beweren bijna altijd goedkoper te zijn dan een ander Graag verneem ik alle . Ontbrekend: verhuist Nieuwe showroom Versani Alkmaar !

Sanicare dealer Versani heeft een nieuwe showroom op de Pettemerstraat te Alkmaar geopend. Ze zijn verhuisd en hebben prachtige nieuwe . VERSANI IS VERHUISD EN DAAR ZIJN WE BLIJ MEE! DAAROM SELEC TEERDEN WIJ DEZE PRACHTIGE PRODUC TEN VOOR EEN . Wij werken voor onze nieuwbouw- of renovatieprojecten samen met de bedrijven Desco, Schrauwen, Vanmarcke en Versani.


Verhuizen van duizend naar vijftienhonderd? Daarnaast plaatsen we roofing en . Poort van Overstad is 1 gevuld. Er blijven aanvragen komen van nieuwe huurders. Gemeente verkoopt pand aan Versani.


Badkamerstraat showroom Versani Baden showroom Versani Toilet. Spullen besteld bij Versani o. De gemeente heeft het pand achter Karwei verkocht aan Versani , die verhuist vanaf de. Op verzoek van Bot Bouw Initiatief wordt . Versani is onlangs verhuisd en heeft de meest gespecialiseerde .

Deze pin is ontdekt door Jente Hageman. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts