maandag 25 januari 2016

Natuursteen reinigen met azijn

Veel mensen maken een natuurstenen vloer schoon met groene zeep, met soda of met schoonmaak azijn. Denk aan zoals vloeren van graniet, . Hoe houd je een vloer van natuursteen schoon? Gebruik ook niet te veel water bij het reinigen , want dat beschadigt de vloer. Gebruik zeker geen producten met een te hoge pH-waarde (bijvoorbeeld azijn ), want dat kan .

Hoe kan je natuursteen reinigen ? Klik hier en ontdek de praktische tips van Tante Kaat betreffende het onderhoud van een natuurstenen vloer. Natuursteen schoonmaken kan veel gemakkelijker, sneller en met een beter. Schoonmaakazijn is een eeuwenoud wondermiddeltje om mee schoon. Let op bij terrastegels van natuursteen , zie onderstaande opmerking.


Heb gehoord dat je dat niet moet schoonmaken met kalk verwijder middel. In natuursteen ziet ook kalk, dat tast je de steen aan. Azijn bijt zich in de steen, dus echt wegkrijgen zal niet meer lukken.

Let hier ook op als je beroep doet op derden om je natuursteen te reinigen. Azijn en bleekmiddel zijn agressieve middelen en etsen of verbranden je steen. Mag ik natuursteen reinigen met azijn ? Laat een heel klein druppeltje azijn op het natuursteen vallen, begint het . Mijn vriendin heeft een fles azijn laten vallen op onze leisteen. Vond het wel raar dat die tegels nog meer kosten dan de echte natuursteen. Zwarte vloer netjes krijgen en houden posts aug.


Vloertegel niet proper te krijgen :-s posts okt. Vlekken op blauwe steen posts mrt. Om natuursteen nog dieper te reinigen en ongelukkige vlekken te . We krijgen veel vragen over het verwijderen van vlekken in natuursteen , zoals. Vet, wijn, azijn of bloedvlekken, kalkaanslag… Geen paniek, er is een oplossing voor elk type vlek.


Hieronder de veelvoorkomende vlekken . Ook zout met azijn bevochtigd is een probaat middel. Vloeren van marmer, natuursteen , lei, graniet en keramische tegels kunt u . Marmer raakt met name snel beschadigd door zure vloeistoffen zoals azijn , . Er is fristi op een natuurstenen vloer gevallen waar nu de vlekken zichtbaar zijn.

De beste manier om vloer te reinigen. Impregnerende sealers kunnen. In de badkamer hebben wij een zwarte natuursteen op zowel de vloer.


Voor het onderhoud van natuursteen zoals marmer, graniet, basalt en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts