maandag 18 januari 2016

Sinterklaas spelletjes voor in de klas

Of wat dacht je van een leuk spel voor pakjesavond? Of een spelletje doen in de klas ? Die je bijvoorbeeld op december binnen en buiten kan doen. Vooral het paardenspel was erg . Je verdeelt je klas in verschillende teams.


JufYvon: Gespot: Sint-erger-je-piet download spel.

Verdeel de klas in groepjes. Sinterklaas in de Klas ( Spelletje ). Leuke sinterklaas spelletjes om te spelen voor pakjesavond of voor in de klas , of in de aanloop . Hier kun je het volgende downloaden: spelletjes en organisatie – brief aan . Hiervoor zoek ik knutsel- en spelideetjes , om een spelcircuit op te zetten. Ieder jaar heb ik in mijn klas een sinterklaascircuit (en een paascircuit) met als . We hebben al een paar jaar het spel Piet en co gespeeld in de bovenbouw.


Ik ben benieuwd hoe jullie het sinterklaasfeest invulling geven.

Hoe vieren jullie december in de klas , totdat de Sint langs komt? In dit poppenspel ontmoet Piet enkele axenroosdieren. Nu had ik ook het idee, om opdrachten toe te voegen in het spel. Erg leuk om allemaal te bekijken en misschien te gebruiken in de klas. Je kunt de materialen vinden via de links.


UPDATE: heb je geen digibord in de klas ? In de klas hebben we allerlei leuke spelletjes gedaan zoals: een pietenbakje. Gratis Online Rommel opruimen Kinderspelletje van Leerspellen. Kijk goed naar de klas en onthoud waar alles. De laatste weken zie ik steeds meer leerkrachten met de vraag: Welke spelletjes kopen jullie voor in je klas ? Jammer genoeg zie je heel vaak . THEMA : SINTERKLAAS SPELLETJES IN DE KLAS ( of dit jaar ) december leent zich uitstekend om spelletjes te doen in de klas. Van bordspellen tot kleine kaartspelletjes per groep.


Bekijk hier het speciaal geselecteerde assortiment spellen voor in de klas. Zwarte Piet blijft tijdens het sinterklaasfeest op basisscholen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts