donderdag 30 april 2015

Zeegras mand

Deze Bloomingville mand is echt een topper in elk interieur. Leuk is dat er verschillende kleuren zijn om te . Bestel veilig en vertrouwd op kwantum. Laten bezorgen of gratis . Van draadmanden tot rieten manden.

Originele buikmand van zeegras voor het opbergen van je spulletjes. HK-living manden van gevlochten zeegras set van twee. Manden heb je nooit genoeg! Deze leuke opbergers vind je bij Leen Bakker in vele soorten en maten. Ook een opbergmand koop je online in onze webshop!


Bijvoorbeeld een mooie koperen mand om extra kussens of plaids voor op de bank. Mand OLAV Ø38xH40cm zeegras.

Aanbevolen, Prijs (laag - hoog). In deze uitgebreide collectie vind je manden van papier, zeegras , rotan,. Prachtige handgemaakte grote zigzag buikmand. Deze zigzag zeegras mand is hier een favoriet – handgeweven, inklapbaar, stijlvol en functioneel – een fijne.


Perfect voor het opbergen van kranten en nog veel meer. De mand is gemaakt van zeegras en met de hand gevlochten. Op zoek naar Opbergmanden? Shop nu online of in één van onze winkels! Wasmand of opbergmand met deksel , zwart.


Gemaakt van duurzaam zeegras. Ik sta altijd even stil bij die leuke lampenkapjes van zeegras. Echter bij het prijskaartje te zien loop ik altijd door. Toen ik een mand van zeegras.


Verpakt in doorzichtige ophangzak. Fairtrade zeegras mand met platte deksel Medium.

Deze mand van zeegras is ideaal voor het opbergen van speelgoe plaids en allerlei andere zaken. Alle rommel uit het zicht en een mooie eyecatcher ervoor . Mooie mand zeegras van Bloomingville met aan de onderkant een sapphire kleur rand. Stop al je vuile was weg in deze korf mand ,. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts