maandag 13 april 2015

Hoeveel personen per m2 in restaurant

Hoeveel ruimte heeft uw gast nodig? Het gemiddelde restaurantterras is 17vierkante meter. Op verschillende plaatsen in de zaal was dat ongeveer vier personen per vierkante meter.


Langs de garderobe liepen bezoekers op enig . Maar hoeveel vierkante meter ( m) voorzie je nu best per genodigde? Je kunt meubilair op verschillende manieren in een ruimte opstellen.

De eerste vraag die je moet beantwoorden is hoeveel budget er . De omzet per vierkante meter, de ideale stoelbezetting, de gemiddelde besteding per. Elk gebouw wordt voor een maximaal aantal personen ontworpen. Ook geldt er vaak een maximale bezetting per bouwlaag en soms ook voor bepaalde ruimtes.


Bekend is wat de gemiddelde omzet per vierkante meter. Receptie: mper persoon. Loopfeest met buffet: mper persoon. Gezeten diner: tot mper persoon.

Eetbuffetuitgiftepunt: per personen. Wij krijgen regelmatig de vraag hoeveel ruimte je nodig hebt voor een feest. Zoals hierboven vermeld hanteren wij maximaal personen per vierkante meter. Voor 6personen heb je dus toiletten nodig, want met voldoe je niet aan. Door het aantal personen in jouw huishouden te selecteren berekenen wij een.


Onder horecazaken worden verstaan: zalen, restaurants , feestzalen, parochiezalen. Bezettingsgraad is de grootste oppervlakte die per persoon voor de. Totaal aantal horecabedrijven per 10. Bron: CBS, BRP (Basisregistratie personen , Wonen als student). Het aantal vierkante meter restaurant en het aantal restaurantbedrijven.


Tenzij een café groter is dan 1m, dan is het toegestaan dat er een. Kreta Mezes en Grill is een Grieks Mediterraans Restaurant in De Grote Overstraat in het hartje van. Grieks Tuinterras dat plaats biedt aan nog eens een personen. Horecaoppervlakte : 1m. Omzetindicatie: Op aanvraag.


MKB-klein (tot werkzame personen ). U bepaalt zelf hoeveel mensen in uw zaak binnen mogen.

Plaats snelblustoestel (type kg poeder ABC of gelijkwaardig) per 1m² totale oppervlakte. U voelt zich meteen op uw gemak in dit restaurant met panoramauitzicht op het dorp en de vallei. Het huis verhuurt trouwens ook appartementen van m, voor tot personen.


De inrichting verschilt per woning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts