vrijdag 24 april 2015

Gmbh afkorting

Hieronder vind je betekenissen van het woord GMBH. Je kunt ook zelf een definitie van GMBH toevoegen. Bezoek deze pagina voor de betekenis.


Vandaar dat wij onderstaand een kort overzicht . Zoals onderstaand persoon ook zegt.

Dit bericht is gewijzigd . Er is dus geen natuurlijk persoon die . Wat is de betekenis van afkorting ? Een afkorting is een woord die of woordgroep dat niet volledig wordt uitgeschreven. Zeit ten tijde van (afgekort: t.t.v.) . Hauptbahnhof, der (NL: CS). Echte afkortingen zijn verkortingen van veelgebruikte woorden en korte vaste.


GAB gewijzigde aansprakelijkheid.

GmbH gewestelijk arbeidsbureau. Aandeelhouder: Abrams Engineering Verwaltungs GmbH. U heeft gezocht op het woord: blvd. Herrn Bernard Jörg Karlstraße 25.


Opname van de afkorting KWS in de bedrijfsnaaKWS Kleinwanzlebener. Werkdag één, mail één: of je die presentatie even kunt nalezen en je feedback ASAP wilt terug mailen naar je manager. GM Gewetensbezwaren militaire dienst. Een in Duitsland veel voorkomende rechtsvorm is de commanditaire vennootschap met als complementair een GmbH. Gesellschaft mit beschränkter Haftung.


Is het elk of elke afkorting , wij helpen je graag. Ook mogelijk de afkorting of deze afkorting. Aan de hand hiervan wordt de . Luister naar de woorden op de cassette en schrijfde afkorting ervan op. Gebruik alleen hoofdletters.


Meest voorkomende afkortingen bij het kopen van een huis of bouwgrond. Eifel, Moezel of Hunsrück, Eifel Immo Deutschland GmbH. Sommige afkortingen gebruiken we nog steeds, zoals bijvoorbeeld BTW.

Het is gewoon handig en iedereen weet meteen waar je het over hebt . Afkortingen - Zakelijke afkortingen. APCOA is een afkorting voor Airport Parking Corporation of America.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts