woensdag 15 april 2015

Overlijdensberichten ijmuiden

Deze familieberichten zijn verzameld in een overzicht. Catharina Janna Vreenegoor-Prins. Zoek en vind overlijdensberichten geplaatst in de Nederlandse week en. Familieberichten op internet Overlijdensberichten geplaatst in dagbladen van HDC Media.


Alle berichten deze maand op publicatiedatum. Klik op van onderstaande namen. Als er iemand is overleden, wordt hiervan door de begrafenisondernemer of door uzelf aangifte gedaan in de gemeente waar de persoon is overleden. Grafmonumenten in Nederland.


Vrijwel iedere begraafplaats in kaart. Overleden mensen Ijmuiden op Telefoonboek. Naast een overleden mensen vind je ook geestelijke zorg, zorg, organisatieadvies, . Op deze pagina vindt u informatie over bronnen voor genealogisch onderzoek in de gemeente Velsen.


De lijst is uitgesplitst per maand. Zie de lijst van overleden personen per maand: januari – februari . Blijf altijd up-to- date van het laatste nieuws uit jouw regio! Naam, Plaats, Datum, Uitgave. Uit het oog, maar niet uit het hart.


Bent u wel eens op de hoogte gebracht van een overlijden van iemand die u gekend heeft maar heeft dat nieuws u pas . De teraardebestelling heeft inmiddels plaatsgevonden. IJmuiden op 79-jarige leeftij gecremeerd op okt. In beslag genomen meloenen van Zaanse supermarkten gaan naar voedselbank. Dozen vol groene kool en spitskool en 8meloenen die in . Theo Verkooijen - Overlijdensbericht van zijn echtgenote Bertha. Nieuws uit de regio Wieringen lees je op WieringerCourant.


Koning Willem-Alexander opent het . Trouw: aug: Adolf Boks te Lieren . Boxtel - Paul Weekers (48) is fotograaf en fervent liefhebber van motoren. Deze twee passies brengt hij samen bij het maken van het luxe fotoboek Paul haalt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts