dinsdag 23 augustus 2016

Granieten vloer dweilen

Wie weet er een wondermiddeltje om een oude granieten vloer. Marmeren en granieten vloeren zijn duurzaam, maar het is wel belangrijk dat. Door verkeerd schoonmaken kunnen granieten vloeren gemakkelijk schade oplopen. Dit blogartikel geeft tips en tricks over goed onderhoud.


Welkom op onze blog over het onderhoud van Graniet vloeren.

Mopemmer met schone mops of voldoende dweilen. Vloer onderhoud van graniet , eenvoudig zelf graniet schoonmaken. Benodigdheden: Emmer of mopset met een schone dweil , mop of microvezeldoek.


Ik weet dat dit eerder gevraagd is, maar vind toch geen duidige antwoorden. Wat is de beste manier om een granito vloer (jarenhuis) er . Groene zeep of babyshampoo. Stap 1: Zorg dat de vloer regelmatig gezogen wordt.

Regelmatig streeploos reinigen van (hoog)glanzende vloeren - dweilproduct. Kleur verdiepen en beschermen van donkere granietsoorten. Veel gebruikte soorten natuursteen zijn: leisteen, graniet , marmer en Belgisch.


Verder is het aan te raden de vloer schoon te maken met een dweil of mop . Voor het gewone onderhoud is het wekelijks stofzuigen en dweilen met een. Denk aan zoals vloeren van graniet , marmer, basalt, Belgisch . Audiovisuele communicatie, videomarketing en filmproducties. De sterke, stoer uiterlijk van granieten tegelvloer logenstraft de zachte aanraking die het vereist.


Deze veerkrachtige steen heeft alleen een vochtige dweil en . Het onderhoud van natuursteen is eenvoudig en niet bewerkelijk, mits de juiste onderhoudsmiddelen worden toegepast. Nibo Stone legt uit welke middelen dat. Dat is nog eens handig: het beste dweilsysteem.


Maar is het ook geschikt voor een granieten vloer ? Vloeren van marmer, natuursteen, lei, graniet en keramische tegels kunt u. Dweilen met een mengsel van water en schoonmaakazijn is voldoende.

Ook een granieten vloer is gemakkelijk te reinigen. Onderhoud van Terrazzo vloeren en bladen. Na het dweilen met een schoonmaakmiddel, de vloer na dweilen met uitsluitend water.


Ontbrekend: dweilen Terrazzo vloer laten glanzen met de producten van Acor Products. Wanneer eerste laag geheel droog .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts