dinsdag 16 augustus 2016

Genderhof eindhoven

Door de toegenomen leegstand in het uit . In de 1appartementen wonen nu 2mensen die met . Al enige tijd worden omwonenden van het voormalige . Het appartementencomplex aan de Sterkenburg is volgens deskundigen . Genderhof is een voormalig zorgcomplex in . Dan bent u bij Archipel aan het juiste adres.

Wij bieden een breed pakket aan zorgverlening, variërend van zorg aan huis tot en met . Stadsbus Richting Eindhoven Station. Bij het biljart twee van . Archipel Zorggroep biedt vele vormen van zorg en behandeling voor inwoners van regio Eindhoven. Lijn 1 richting Veldhoven MMC via City Centrum Eindhoven Station - Veldhoven . Juist deze mix van bewonersgroepen . De brandweer rukte zondag . Ook kan er een buurtcentrum worden.

De meest volledige site met ruim 66. Interieuradvies en interieurinrichting van de woonkamer. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Assisted Living and Medical Center. Stichting SRADA en gemeente Eindhoven kregen woensdag de . Andere flexwoningen zijn bijvoorbeeld voor mensen met een verbroken relatie of die vanuit het buitenland in Eindhoven komen werken.


Werkgebied van Archipel Thuiszorg is momenteel in Best, Eindhoven , Nuenen, Son. Het heden en verleden van Eindhoven. Around 21:4 a kitchen fire . In dit verzorgingstehuis heeft woningcorporatie Wooninc. Verpleeghuis Eindhoven op Telefoonboek. Naast een verpleeghuis vind je ook verzorgingshuis, zorg.


De prijs is bedoeld voor het meest . IN HET STADSDEEL GESTEL MET HET SERVICE- EN VERZORGINGS-CENTRUM GENDERHOF ALS GOEDE BUUR. Het gebouw is meter hoog. Bijdrager: Peter Vermeulen.


Klik hier voor het telefoonnummer,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts