woensdag 22 juni 2016

Metalen afvalbak met deksel

Afvalbak Afval en reiniging, metalen afvalbak met deksel. Stalen afvalbak met een inhoud van liter en een stalen deksel. Aan de buitenkant is deze prullenbak voorzien van twee valgrepen en ook het deksel is . Gemaakt van verzinkt plaatmetaal, ook de gelakte versies.


Stevige en robuuste afvalbak. Met twee handgrepen aan de zijkanten voor goede grip.

Klepdeksel dat het mogelijk maakt ook groter afval weg te gooien. Vuilnisemmer - afvalemmer metaal - liter. Mooie decoratieve vuilnisemmer in metaal.


Deze decoratieve emmer heeft twee handgrepen, ook het deksel heeft . Vind metalen afvalbak op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. De eko pushcan is een ronde afvalbak met pushdeksel en metalen binnenemmer.


Handige lediging van de vuilnisbak is mogelijk dankzij de afneembare deksel en geïntegreerde zak.

Deze afvalbak met pushdeksel is een stylvolle pedaalemmer met een inhoud van liter die in iedere woning past door zijn klassieke . Afvalbakken, prullenbakken en pedaalemmers bij Kwantum. Misschien dat de leuke en handige ton KNODD dan iets voor je is. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De deksel heeft een haak die je aan de ton kan . Afvalton bullit - liter - zwart heeft een verwijderbaar roldeksel en handgrepen aan de bovenrand. Brabantia Newicon pedaalemmer metaal munt liter.


Street pedaalemmer metaal 5liter. Een stijlvolle, ovale Curver Decobin pedaalemmer met een metaaluitstraling en. Straatvuilbak op wielen 110l zwart. Deze prullenbak heeft een inhoud van liter. De metalen prullenbak heeft een rond design met touchdeksel.


De prullenbak is verkrijgbaar in het zwart. Metalen deksels mag je gewoon met de glazen pot in de glasbak gooien. Zo wordt je boodschappentas niet vies. Het deksel heeft een slot en de afvalbak wordt standaard geleverd met een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts