woensdag 15 juni 2016

Leisteen onderhoud hg

Niet zuurgevoelig leisteen. Om welke behandeling gaat het? Cementvrije vloerlijm snel en eenvoudig verwijderen. HG vloerlijm-verwijderaar.


Regelmatig reinigen met gelijktijdig glansherstel - dweilproduct.

HG tegelreiniger glansherstellend . HG heeft diverse producten voor het onderhoud van natuursteen en marmer. Reinig, herstel en onderhoud natuursteen en marmer met HG. Hoe zorg ik goed voor de breukruwe leisteen vloer?


Moet dan eerst de hele vloer ontdaan zijn van oude resten HG produkten? HG natuursteen reinigen, HG natuursteen krachtreiniger(40). Vloer onderhoud van leisteen , eenvoudig zelf leisteen schoonmaken.

Professionele natuursteen technieken zoals het reinigen en het impregneren van leisteen. Wanneer u leisteen tegels in de keuken wilt gaan leggen is dit geen enkel probleem. Wanneer u uw leisteen keukenvloer regelmatig onderhoud met een geschikte, beschermende zeep is dit vaak al voldoende om. Bij HG zijn goede onderhoudsproducten te koop voor het impregneren en normale onderhoud van.


Noorse leisteen , graniet en kwartsiet. Cleaner is een universele reiniger, Hét product voor dagelijks onderhoud. In de keuken hebben we een vloer van leisteen geplaatst.


Onderhoud leistenen vloer. HG Golvpolish gebruiken , op basis van polymeren. Echter deze oplossing is gelijk aan . Leisteen is opgebouwd uit lagen. Bij leisteensoorten kunnen na een vorstperiode schilfers los komen van het oppervlak.


Dit is een eigenschap van het materiaal . Impregnaten zijn kostbare onderhoudsproducten , echter het vervangen. Het onderhoud van natuursteen.

Advies verwerking Braziliaanse leisteen. Voordat u aan de slag gaat met onderhoudsmiddelen van welke soort dan ook, raden we u sterk aan. Alvorens HG “ zijdeglanspolish (golvpolish)” aan te brengen dient de vloer te zijn ontdaan.


Op ongeglazuurde plavuizen, vloertegel en leisteen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts