dinsdag 28 juni 2016

Sanitaire voorzieningen betekenis

Onder sanitair vallen bijvoorbeeld de wc, douche en wasbak. Badkamerartikelen 3) Badkamerinrichting 4) Badvoorziening 5) Betreffende de gezondheid in . In welke contexten is het gebruik van het bijvoeglijk naamwoord sanitair correct? De definitie en toepassing van sanitaire voorzieningen in uw woning, badkamer. Indien je zelf nog een definitie of synoniem kent, kan je deze onderaan .

Zo kan het gaan om problemen die ontstaan bij het aanleggen van sanitaire voorzieningen , bij het leggen van de leidingen en de afvoer naar . Niet enkel de voorziening ervan (aantallen, bereikbaarhei privacy …) maar ook het onderhoud en toezicht . Sanitair is een belangrijk aandachtspunt in scholen. Wat dacht je bijvoorbeeld van branding op het toilet? Goede sanitaire voorzieningen binnen je bedrijf zijn onmisbaar.


Maar hoe kies je de beste wc rolhouders (en toiletpapier)? Het woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis woordenboek.

Wil je meer woorden en mogelijkheden. Ander woord voor sanitaire voorzieningen ? Op deze pagina vind je een lijst van synoniemen met dezelfde betekenis als sanitaire voorzieningen in het . Specificatie sanitaire voorzieningen , afleverfrequenties en taakverdeling. Nederlandse gevangenisbouw Lynsey Dubbeld. Voor de sanitaire hervormers was dit verband tussen de gebrekkige sanitaire voorzieningen en cholera cruciaal. Ook al functioneerden de sanitaire voorzieningen aanvankelijk gebrekkig en.


Bij een sanitaire pauze breng je een bezoek aan de sanitaire voorzieningen. De betekenis van sanitaire in het Frans is te vergelijken met sanitary in . Europa de openbare sanitaire voorzieningen bouwden waar zij om. Het ene was vochtig en tochtig, het andere miste de nodige sanitaire voorzieningen.


GPTV: Wereld Toiletdag benadrukt belang sanitaire voorzieningen. Let op: de betekenis van sommige symbolen is iets anders dan van soortgelijke. Gezien de samenhang moet de watervoorziening van de bevolking ook deel. Het is dus hoog tijd om de juiste betekenis van ecologisch sanitair beheer vast te.


De beste sanitaire voorzieningen op uw evenement.

SANITAIRE VOORZIENINGEN VOOR EEN AANTAL. Wat is de betekenis van voorziening? Het aantal sterren geeft echter een voorzieningen -niveau aan en niet de.


Aansluiting van de gemeenschappelijke gezondheidsinstallaties ( sanitair ) aan het . Translation and Meaning of sanitair, Definition of sanitair in Almaany Online Dictionary of.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts