donderdag 30 juni 2016

Van der stad bijsterhuizen

Bezoek een van der stad groothandel in Tiel, Oss, Nijmegen of Wijchen voor het grootste assortiment ijzerwaren! Bezoek van der Stad Wijchen en vind al het benodigde gereedschap, bouwbeslag etc. Uitgebreide informatie over dit bedrijf met een vestiging in Wijchen. Polvo BV is een bv van een 10-tal gerenommeerde. Van der Stad Bouwtechnische groothandel in ijzerwaren en gereedschappen.


VAN DER STAD GROOTHANDEL B. Van Der Stad is een groothandel voor de bouw en industrie, onderdeel van Polvo bv. Bedrijvenvereniging Bijsterhuizen met AED. Laan der Verenigde Naties 1g.


Representatieve bedrijfsruimte met kantoor gelegen op het Wijchense gedeelte van bedrijvenpark Bijsterhuizen. Hij zat altijd vóór in de vergaderingen der onderscheidene afgevaardigden op den. VWezel en de Kruick, en hier aan onze linkerhand Bijsterhuizen.


Op zijne aanklagt namen de Schepenen der Stad , en natuurlijk ook van het . Het object valt onder het bestemmingsplan bedrijventerrein – Maximum bouwhoogte (m): 24 . Op Bijsterhuizen gaat De Boer een nieuwe fabriek bouwen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts