vrijdag 14 augustus 2015

Lopende band vertaling

Vertalingen lopende-band NLEN. Nederlands naar Engels: Meer gegevens. Gebruikers suggesties voor lopende band: conveyor belt. Bladeren milions woorden en zinnen in alle.


Zoek woord lopende band heeft resultaten.

Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten 3. NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Alexandria woordvertalingen. Gratis 37- talig vertaalwoordenboek.


Taalleemten leveren met name problemen op bij het vertalen. Hij is niet alleen bekend van podium-optredens bij een breed publiek, ook publiceerde hij aan de. Toch levert Accolade professionele vertalingen aan de lopende band.

Dankzij ons internationale team van vertalers hebben wij voor elke tekst de juiste persoon . Kaputnik is de vertaling van Menno Wigmans Radioboek Kaputnik. Naaijkens vergelijkt de verschillende vertaalsters van Georges detectives. Uitvindingen aan de lopende band bij TBK.


Dichters kozen echter steeds een enkele of een selectie uit . Aange- toond is dat de centrale patroongenerator voor het voortbewegen onderhevig is aan veranderingen . Dat is voor de vertaling van een bijbel een onhoudbare stelling, zoals zelfs door gematigde. Helaas gebeurt dat in de NBV aan de lopende band. Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is het? Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels.


Elke taal kent wel een aantal woorden die moeilijk in één woord te vertalen zijn. Arizona Route Museum tekst vertaald door Dries Bessels. Sushi Time: een ervaring aan de lopende band - Bekijk reizigersbeoordelingen,.


De eerste zin van Claire Castillon, De Wonderen, vertaald door Kiki. Lopende Band vertaling in Italiaans — gevonden.

Richard aan de lopende band vreemdging stapelt zich op. Henry Ford introduceert de lopende band ,. Grafische vertaling van de ideeën van Dennis Meadows.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts