woensdag 11 juli 2018

Werkbank met stalen blad

Stabiele staalplaat voor de gehele werkbank van 0mm dik. Solide handgrepen gemaakt van glasvezelversterkt kunststof - Massief beuken blad 30mm dik, . Werkbank met MDF werkblad en lades - 2cm. Universele aan werkbank gemonteerde stalen pijp buigmachine.


De Workshop werkbank is ideaal voor werkplekken die zwaar worden belast, zoals onderhoudsafdelingen, werkplaatsen, etc.

Stalen werkbank met een bovenblad van 8mm. De werkbank heeft een multiplex . Bovenblad werkbanken mm. ANKE - Compacte werkbank , massief beukenhouten blad. Roestvast stalen werkbank.


Laminar flow werktafel van roestvast staal. Dit type werkbank is ook wel bekend als Budget Techniek .

Stabiele, opklapbare werkbank met watervast bovenblad in multiplex. Metalen werkbank met stalen werkblad en MDF topblad. Bekijk ons assortiment Werkblad werkbank (artikelen).


Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online! FACOM werkbank met gegalvaniseerd plaatstalen topblad - geschikt voor een. Extra brede en bijzonder stevige werkbank Cubio, met vast legblad. Frame van mm dik staal , bijzonder geschikt voor zware taken.


Het blad is bijzonder goed . In het blad worden uitsparingen gemaakt boven de poten van de werkbank. Bij de werkbank worden stalen bankhaken en grote houten bankhaken geleverd. Deze professionele zware werkbank wordt geleverd inclusief een glad gelakt vingerlas verlijmd hardhouten blad van cm. Een ideale stalen werkbank.


Multiplex watervast mm. Dus ik heb een mooie plek voor een werkbank. De grote robuuste stalen bankschroef is de koning van de bankschroeven.

Grote oude ijzeren werkbank met stalen blad. Met grote lades, veel ruimte achter de deuren biedt hij een zee . Geheel opgeknapt en dus klaar voor gebruik. Het is onnodig om een werkbank te maken van 0. Een combinatie van houten bladen , uitgevoerd in door-en-door beuken multiplex of in massief beuken, gecombineerd met gelaste stalen onderstellen. Stevige werkbank met werkblad van beukenmultiplex. Frame uit mm dik staal , dus uitstekend in te zetten bij zware werkzaamheden.


HOREPA VOOR: RVS KASTEN TAFELS WERKBANKEN KASTEN MEUBELS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts